2777
2789
عنوان

تلافی کارای خواهرشوهر

252 بازدید | 32 پست

عروسی برادرشوهرم نزدیکه 

خواهرشوهرم هم برای عقدم هم عروسیم لباس سفیدو تور و تاج گذاشت یک ماه بعدشم عید بود من واسه عیدم ک پاگشا هم‌میشدم پیش اقوام شوهر مانتویی گرفته بودم نشون خواهرشوهرم دادم دقیقا رفت عیین همونو گرفت 

از اونجایی ک عرضه طعنه نداشتم بیجواب گذاشتم حرکتای چیپشو ولی چون رو دلم مونده میخوام برم مثل لباسی ک میگیره برای عروسی منم بگیرم دقیقا عین همون حالش گرفته بشه البته اگه دوباره لباس عروس نباشه و مطمعنم تورو تاجم‌میذاره ولی من نمیذارم🤦🏻‍♀️

چون هیکلش خیلی بده مطمعنم هر لباسی باشه ب من بیشتر از اون میاد

از واقعیت به اینجا پناه میاریم !

تورو تاج چ عقده ایه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

دیونه ای؟ اتفاقا بهترین باش نگو چی خریدی نشون نده من براجاری عقده ایم اینکارو کردم دیدم هرچی میخرم میره میخره یا عین اون یا شبیهش یابهترش .عروسی رفتنی بهش نگفتم چی خریدم همش گفتم فلا نخریدم .بعد تو تالار ازش خیلی سرتر بودم 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یکی بیمار باشه شما هم میری ادای بیماری اونو در میاری ؟!

بزار پای کمبود ‌ بیماری و برای آرزوی سلامتی کن

و تربیت خانواده عزیزت روی رخ ایشون بکش 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
تورو تاج چ عقده ایه

کاش فقط همین بود یکارایی میکرد هی میومد تو جایگاه وایمیستاد تا. من میرفتم پایین مینشست جام حتی جایگاهی ک گذشاته بودن برا شام تا من داشتم با یه مهمونم ک زودتر میرفت خداحافظی میکردم دیدم رفته نشسته اونجا کنار شوهرم داره غذا میخوره باهاش😐😐😐 

فاز عروس بودن گرفته بود کلا 

دیونه ای؟ اتفاقا بهترین باش نگو چی خریدی نشون نده من براجاری عقده ایم اینکارو کردم دیدم هرچی میخرم م ...

از سادگیم بود..

دیگه یاد گرفتم نشونش نمیدم 

خوب کردی والا

تو مث اون نباش میدونی چندنفر مسخرش میکنن

دقیقا سوژه خاص و عام بود همه بهم میگفتن خدا بهت صبر بده با این خاهرشوهرت از الان معلومه میخواد چکار کنه

بنظرم لباس خیلی شیک و قشنگ بگیر مطابق سلیقه خودت ولی نشونش نده حتی ندونه کجا آرایشگاه میری قشنگ روز ...

دیگه همچین موقعیتی برام پیش نمیاد تلافی کنم اخه😂

عزیزم یکی بیمار باشه شما هم میری ادای بیماری اونو در میاری ؟!بزار پای کمبود ‌ بیماری و برای آرزوی سل ...

اخه من همیشه کارهاشونو حرفاشونو بیجواب میذارم و رد میشم ولی رو‌دلم موندن