و منی ک از ظهر ی دل سیر گریه کردم. افسردگی بعد زایمان گرفتم
دلم میخاد منو شوهرم ی جایی ک هیچ کس ما رو نشناسه. از ادما خسته شدم
همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
من.. عاشق ی هدفی شدم که دیگه قرار نیست بعدش هدف دیگه ای باشم.. چون میترسم برام تکراری بشه و چیز دیگه ای قرار نیست بهم امید زندگی کردن بده دنبالش نمیرم خیلی برام قشنگه.. هیچ وقت همچین حسی نداشتم... به نظرت برم دنبالش یانه؟ چرا
منم هیچ پسری نمیاد سمتم احساس میکنم اصلا جذاب نیستم که نمیتونم یه رابطه ی عاشقانه رو تجربه کنم واقعا ...
مجردی خیلی سخت خیلی
منم ۲۸ عقد کردم. با چن تا کیس ب نیت ازدواج وارد رابطه شدم اما همه شون فکرشون خراب بود
تا اینکه شوهرم اومد. روزای خوبمون بشتراز روزای بدمون اما خسته از ادمای دور و برم شدم
همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻