درباره واتساپم اونجایی ک یه جمله برای خودت مینویسی این بود ک یروزی بهترازاون چیزی ک از دست دادی ب دست میاری ... کسی ک قبلا باهاش در ارتباط بودم و ۴سال ... الان هم سه ماهه کاتیم نوشته الان بهش رسیدی نوشتم مسائل خصوصیم ب خودم مربوط گفت تو یه عقده ای بیش نیستی آخه قبلا هم بهم گفته بود تو حس خوبی ب آدم نمیدی نوشتم آره ب دست اوردم مثلا با کسی حرف میزنم ک اتفاقا برعکس این جملتو بهم گفته همین ک آدمی ک درموردم اینجوری فکر میکرده رو ازدست دادم خودش یه دست اورده
من منظورم به پسر دیگه نبود طرف مشاوره...نوشت ،[۹/۱۷، ۱۶:۲۸] زالو: اگه اینو نگه چجوری خرت کنه😂😂😂 [۹/۱۷، ۱۶:۲۹] زالو: تا سال دیگه با همین روش برو جلو عمومی و فلان فلان ننه تو و اون.....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
[۹/۱۷، ۱۷:۱۶] .: 🤢🤢🤢اه چقد چندشی ک فکر میکنی طرفم دوست پسر بوده ... عمومی تویی و دورو برات [۹/۱۷، ۱۷:۲۰] .: بی شخصیت [۹/۱۷، ۱۷:۲۲] .: تروخدا تموم کن دیگه این آخرین پیامایی باشه ک بهم میدی تو عادت داری ب کهنه خوری ن من میخواستم دوست پسر دیگه ای داشته باشم توی بی شخصیتو ۴ سال تحمل نمیکردم [۹/۱۷، ۱۷:۳۶] .: راسی یچیز دیگم،گفت این آدم انقد بیدرو پیکر ک این مسائلو یچیز عادی میدیده اتفاقا وقتی بهش گفتم این حرفو بهم زدی گفت اتفاقا صحبت باهات حس خوبی ب آدم میده گفتم برااینه ک میخواین اعتماد بنفس از دست رفتمو پیدا کنم اینو میگی گفت ن جدی میگم پی ببر ب اینکه با چ آدم بی لولی در ارتباط بودی... [۹/۱۷، ۱۷:۳۷] .: اتفاقا از همه نظر از تو بهتر قیافه تحصیلات شخصیت ....اما یه مشکل داره متاسفانه ک همجنسمه برو دنبال زندگیت دیگه یه کلمه هم نمیخوام ازت بشنوم واقعا فکرب اینکه تورو میبوسیدمم حالمو بدمیکنه چ ب چیزای دیگه شر امثالت کم