2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد این آدم‌چیه

102 بازدید | 18 پست

درباره واتساپم اونجایی ک یه جمله برای خودت مینویسی این بود ک یروزی بهترازاون چیزی ک از دست دادی ب دست میاری ... کسی ک قبلا باهاش در ارتباط بودم و ۴سال ... الان هم سه ماهه کاتیم نوشته الان بهش رسیدی نوشتم مسائل خصوصیم ب خودم مربوط گفت تو یه عقده ای بیش نیستی آخه قبلا هم بهم گفته بود تو حس خوبی ب آدم نمیدی  نوشتم آره ب دست اوردم مثلا با کسی حرف میزنم ک اتفاقا برعکس این جملتو بهم گفته همین ک آدمی ک درموردم اینجوری فکر میکرده رو ازدست دادم خودش یه دست اورده

من منظورم به پسر دیگه نبود طرف مشاوره...نوشت ،[۹/۱۷،‏ ۱۶:۲۸] زالو: اگه اینو نگه چجوری خرت کنه😂😂😂
[۹/۱۷،‏ ۱۶:۲۹] زالو: تا سال دیگه با همین روش برو جلو عمومی و فلان فلان ننه تو و اون.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین بهت

بعد من این پیامارو دادم 

[۹/۱۷،‏ ۱۷:۱۶] .: 🤢🤢🤢اه چقد چندشی ک فکر میکنی طرفم  دوست پسر بوده ... عمومی تویی و دورو برات
[۹/۱۷،‏ ۱۷:۲۰] .: بی شخصیت
[۹/۱۷،‏ ۱۷:۲۲] .: تروخدا تموم کن دیگه این آخرین پیامایی باشه ک بهم میدی تو عادت داری ب کهنه خوری ن من
میخواستم دوست پسر دیگه ای داشته باشم توی بی شخصیتو ۴ سال تحمل نمیکردم
[۹/۱۷،‏ ۱۷:۳۶] .: راسی یچیز دیگم،گفت این آدم انقد بیدرو پیکر ک این مسائلو یچیز عادی میدیده اتفاقا وقتی بهش گفتم این حرفو بهم زدی گفت اتفاقا  صحبت باهات حس خوبی ب آدم میده گفتم برااینه ک میخواین اعتماد بنفس از دست رفتمو پیدا کنم اینو میگی  گفت ن  جدی میگم پی ببر ب اینکه با چ آدم بی لولی در ارتباط بودی...
[۹/۱۷،‏ ۱۷:۳۷] .: اتفاقا از همه نظر از تو بهتر قیافه تحصیلات
شخصیت
....اما یه مشکل داره متاسفانه
ک همجنسمه
برو دنبال زندگیت دیگه یه کلمه هم نمیخوام ازت بشنوم واقعا فکرب اینکه تورو میبوسیدمم حالمو بدمیکنه چ ب چیزای دیگه
شر امثالت کم

هنوز دوست داره یا حداقل بهت فکر میکنه به نظرم

بعد اون پیام ک نوشتم اینکه بوسیدمت هم حالمو بد میکنه ریپلای اون نوشت منم همینطور

[۹/۱۸،‏ ۰:۲۰] زالو: منم همینطور
[۹/۱۸،‏ ۰:۲۰] زالو: همین الانم حسرت بوسیدنم را داری
[۹/۱۸،‏ ۰:۲۱] زالو: ن تنها تو‌بلکه خیلی ها

وگرنه چرا باید واتساپن رو چک کنهمن اگه واقعا یکیو عقده ای بدونم بلاکش میکنم 😊

[۹/۱۸،‏ ۰:۲۲] .: دیگه بحثو تمومش کن نمیخوام ادامه بدم
[۹/۱۸،‏ ۰:۲۲] زالو: باشه
[۹/۱۸،‏ ۰:۲۲] .: بسلامت
[۹/۱۸،‏ ۰:۲۳] زالو: بوس
[۹/۱۸،‏ ۰:۳۷] زالو: بوس

بعد اون پیام ک نوشتم اینکه بوسیدمت هم حالمو بد میکنه ریپلای اون نوشت منم همینطور[۹/۱۸،‏ ۰:۲۰] زالو: ...

عزیز شما اون حرفا رو زدی چه توقعی از اون بنده خدا داری؟

تو دعوا که حلوا خیرات نمیکنن یه چیزی شما گفتی یه چیزی جواب داده طبیعیه خب

البته من با اینجور روابط مخالفم ولی این مورد هنوز بهت فکر میکنه

عزیز شما اون حرفا رو زدی چه توقعی از اون بنده خدا داری؟تو دعوا که حلوا خیرات نمیکنن یه چیزی شما گفتی ...

باید چی درجوابش بگم ... چیزی بگم اصلا یا دیگه جوابشو ندم؟