2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط نگرانمممممم با هم اتاقیام کنار نیام 

خدایا یه مش ادم با خل و خوی عن و ج.ده مغزی به تورم نخوره الاهی امین🤲 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

[QUOTE=353993064]منم ترم اول ک میخاستم برم عزا داشتم الان بعد ۶ ترم پر پر میزنم واسه خوابگاه دلم میخا زودتر برم فقط ...[/QUO

من ترم چهار م ولی عادت بدی دارم  سه چهار مات جایی هستم عادت میکنم باز بخوام جای دیگه عادت کنم حالم بد میشه

🧚‍♂️🧚‍♂️ مرگ بر من واجب است 

بهترین روزای زندگیم تو خوابگاه دانشجویی بود. ارزو میکنم فقط یه شب تو زندگی بتونم با دوستام برگردیم ب ...

من فقط میخوام تموم بشه 

[QUOTE=353993064]منم ترم اول ک میخاستم برم عزا داشتم الان بعد ۶ ترم پر پر میزنم واسه خوابگاه دلم میخ ...

شاید چون تو خونه بیشتر خوش میگذره بهت

من نه تو خونه بشدت محدودم خوابگاه ک برم آزاد میشم ب مهنای واقعیه کلمه

شاید چون تو خونه بیشتر خوش میگذره بهتمن نه تو خونه بشدت محدودم خوابگاه ک برم آزاد میشم ب مهنای واقعی ...

بله آخه تو خوابگاه خانوادم نگرانم  هستن و من ا،ز اینکه خانوادم به خاطر من اذیت بشن حالم بد میشه 

هیچ وقت محدود نبودم خواهر برادر زیاد دارم دلم براشون تنگ میشه