2777
2789
عنوان

زندگی منوجاریم شما یه چیزی بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 30 پست
اعتماد به نفس داشته باش و از زندگیت لذت ببر به حرف بقیه هم توجهی نکن که زندگیت تلخ میشه

توجمع شوهرم خیییلی اذیتم میکنن.انکاراونو‌مادرشوهرم یه جبهه هستن..من تنها..گاهی قشنگ میفهمم حرفاشون هماهنگ شده هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من خودم وقتی چیزی را دوست داشته باشم از ته دل، هیچوقت تحقیرها و کنایه های کسی را متوجه نمیشم، ...

حس من خوبه..ولی وقتی دایم تو یه جمعی..خرابتر کنند..و تو بخوای دفاع کنی و زورت نرسه...اینش سخته ک دوباره بخای توجمعشون باشی..‌نمیدونم تونستم برسونم منظور و یا ن...

بخدامن کاریشون ندارم...دارم میگم اذیتم..بسکه زبونشون تلخه

عزیزم کلا ندید بگیر

از زندگیت لذت ببر کلا تمرکز بزار رو خودت

بزار هرچی میخوان بگن

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

حس من خوبه..ولی وقتی دایم تو یه جمعی..خرابتر کنند..و تو بخوای دفاع کنی و زورت نرسه...اینش سخته ک دوب ...

بله عزیزم متوجه شدم.

بهترین جواب نادیده گرفتنه حرفاشونه، البته بدون عکس العملی که بخواند بفهمند ناراحت شدی.

شاید هم چون ازشون دور شدی میخواند اینجوری باهات حرف بزنند.

همه حرفا جواب و دفاع نداره، تا میتونی بی محلی کن به این جور حرفاشون، نمیخواد هم از خوبی های روستا بهشون بگی چون یه جور توضیح دادنه.

بله عزیزم متوجه شدم.بهترین جواب نادیده گرفتنه حرفاشونه، البته بدون عکس العملی که بخواند بفهمند ناراح ...

شماقک کن مادرشوهرم زن بابای شوهرمه خب..فک‌کن من اصلا هییییچییی نمیکنم از زندگیم..و ایقدرگنجکاون..ک‌کیره از دخترم و شوهرم میپرسه..اینجوری اخلاقش...از فضولیاش خسته شدم..از حسودیاش..همسرم خیلی دختردوسته..یک بارمیکه چیه شوهرت ایقدربهامیده به بچه..یه بار از خوبیای پسرداشتن میگه..یه بارمیگه جاریت اله بله فلانه..و من درجوابش فقط تعریفشوکردم..بی محلیش میکنم میچسبه به شوهرم...فک‌کن یه جوی راه انداخته ک مامانم میگه مادربریدنمونید اینجا

بله عزیزم متوجه شدم.بهترین جواب نادیده گرفتنه حرفاشونه، البته بدون عکس العملی که بخواند بفهمند ناراح ...

جاریمو به پسرش یاد داده بود..اومدگف روستاچیه..روستا مزخرفه..همه چیش خرابه س..جای آدمیزاد نیست...حالا خودشونو روستا زاده هستن..منم خندیدم دست کشیدم روسرش گفتم اره زن عمو معلومه شکلات میخای؟..

جاریمو به پسرش یاد داده بود..اومدگف روستاچیه..روستا مزخرفه..همه چیش خرابه س..جای آدمیزاد نیست...حالا ...

عزیزم بهترین راهکار را خودت با توجه به شرایط زندگیت انتخاب کن. زندگی کردن بین ادمای حسود سخته، بعضی ها را باید کم محلی کرد، بعضی ها را باید جلوشون ایستاد، بعضی ها را باید روابط را کم کرد و ....

ببین خانواده ی همسرت با کدوم یکی از این راهکارها جوابند.

فقط گزینه ی قهر و قطع رابطه را از بین گزینه هات حذف کن که بازم شما ضررمیبینید.

ولی بیشتر مواقع جواب ندادن و انرژی صرف نکردن برای ادم حسود جواب میده.

هم زادگاه کنه هم همسرم.کلا خودمون بزرگ شده روستاهستیم

آها من فک کردم چون پسرشونو بردین روستای خودشون ناراحت شدن؛ پس ببخشین جاریتون تازه به دوران رسیدست اصالته خودشو تحقیر میکنه

آها من فک کردم چون پسرشونو بردین روستای خودشون ناراحت شدن؛ پس ببخشین جاریتون تازه به دوران رسیدست اص ...

بله..جالبه ک زن بابای شوهرم خیییلیم پشتشه..ایقدرهماهنگن باهم.من بهشون بدی نکردم.فقط سرم بکارخودمه.ولی امکان ندارد بزارن یه مجلسیوبرم توجمعی باشم آب خوش بره پایین.دیوونم‌کردن..شوعرم‌میگه اهمیت نده...من بهتر از هرکسی از زندگی داداشم می‌دونم..ولی توجمع سختم میاد حرفاشون

عزیزم بهترین راهکار را خودت با توجه به شرایط زندگیت انتخاب کن. زندگی کردن بین ادمای حسود سخته، بعضی ...

قطع رابطه ک اصلا.من همسرمو خیییلی دوست دارم برام محترمه..خودشم خیلی دوربرخوونوادش نیستش...ولی خب دنبال یه راهیم برامقابله براتون دوتا چون خیلی حرصمو درمیارن

بله..جالبه ک زن بابای شوهرم خیییلیم پشتشه..ایقدرهماهنگن باهم.من بهشون بدی نکردم.فقط سرم بکارخودمه.ول ...

رابطتونو کم کنین، تو جمع نزدیک اونا نشینین و باهاشون هم صحبت نشین با یکی دیگه یا حتی بچه یا همسرتون صحبت کنین و به حرفا و صحبتای اونا گوش نکنین