2777
2789
عنوان

به نظراتتون نياز دارم

576 بازدید | 70 پست

سلام دوستاي گلم 

ي سوال دارم . فك كنين دختر و پسري دوس بودن . بعد تموم كردن. مامان پسره زنگ ميزنه به دختره و كلي سوالاي عجيب غريب ميپرسه بعدم ميگه ي قرار بزاريم همو ببينيم و همش اشاره ميكنه تو به پسر من ضربه زدي. دختره بايد چيكار كنه ؟؟

مهم نيس ك ما زشتيم، زشت اينه ك مهم نيسيمم 😑😒🙁

وقتی یک رابطه تموم شده نیازی نیست برای پس لرزه های بعدش به تنهایی پاسخ گو باشید میتونید دعوت رو رد بکنید

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم نمیرفتم

خوشبینانه ترین حالت میخواد بیاد بگه عروسم شو دیگه

عروسشم بشی پسره تازه میخواد جبران کنه

محترمانه بگونمیام

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه

اونروزم گفتم بزن بلاکش کن مشخصه از بشور پهن کناست

😍خداجونم انقد بهت احساس نزدیکی میکنم وقتی راجع به خدا صحبت میشه حس میکنم دارن راجع به اعضای خانوادم صحبت میکنن😍

انگار مهدکودکه میرن با بزرگترشون میان

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه

این  خانم همون حکم مادرشوهر رو داره وقراره در اینده عشق قدیمی پسرشو به قتل برسونه.😆

دختره نباید بره سرقرار اگه خیلی گیرمیده که باید بیای به پسره و چندتا از دوستاش بسپره که داره میره میدون جنگ. 

اها راستی زره بپوشه و ابزار دفاع هم باخودش ببره 😆😂

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸