2777
2789

گلوریا

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب میده ؟؟ عوارض نداره؟؟

عوارضو نمیدونم خالم مصرف میکنه خیلی خوب شده

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

اخه تو گوگل زده داخلش شیشه هست

اصل و تقلبی داره درکل فکر کنم همشون توشون شیشه اس 

استارتر قرص الفا اسلیم خوبه

باید حتما حتماااااا اصل باشه وگرنه تقلبیش داغونت میکنه

اشتهارو قطع میکنه کلا .بعد بهت ی انرژی بالایی میده.و چربی های بدنتو تبدیل ب انرژی میکنه ک از طریق عرق زیادی ک بابت فعالیتت میکنی از بدنت دفع میشه

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
استارتر قرص الفا اسلیم خوبهباید حتما حتماااااا اصل باشه وگرنه تقلبیش داغونت میکنهاشتهارو قطع میکنه ک ...

این خانم فروشنده هست. تو همه تایپیک های لاغری با قرص پیام میذاره و شماره میده 

خدایا شکرت. 

شما وقتی ذهنتون مریضه من هرچی هم بگم بی فایده اس

واقعا برای من پیش اومد و استفاده کردم و نتیجه گرفتم. حالا نمیدونم چرا توی نینی سایت همیشه یه آدم بدبینی همچون شما پیدا میشه که به همه شک داره

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
متوجه نمیشم چی میگید:/

عزیزم با ستاره بودم