2777
2789
عنوان

شیرازیای عزیز هوای شهرتون چطوره

70 بازدید | 12 پست

دارم میام به شیراز نمیدونم لباس چی بردارم 

هوا سرده یا گرم؟ یاری برسانید

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام جانا هوا خوب شده یکمی ولی لباس هنوز همون تابستونی بیار روزا تو آفتاب که حسابی گرمه تو سایه بهتره شبا خنک شده ولی میگم هنوز همه لباس تابستونی دارن اینجا دیر سرد میشه خوش بگذره 🌷

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
سلام جانا هوا خوب شده یکمی ولی لباس هنوز همون تابستونی بیار روزا تو آفتاب که حسابی گرمه تو سایه بهتر ...

من از بوشهر دارم میام اینجا که خیلی گرمه اصلا لباس پاییزه دم دستم نیست بخوام بیارم پس همون مانتو تابستونه هامو بیارم اوکیه؟😁

روز هنوز لباس تابستونه شبها بیرون شهر خنکه .

خنک در چه حد.؟ من الان تو گرمای ۴۵ درجه م😁 

من از بوشهر دارم میام اینجا که خیلی گرمه اصلا لباس پاییزه دم دستم نیست بخوام بیارم پس همون مانتو تاب ...

اینجا به شدت گرمای بوشهر نیست ولی همون لباس تابستونی بیار هنوز خیلی مونده سرد بشه میگم هوا خوب شده ولی نه آنقدر که لباس گرمو پاییزه بخوای 

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
اینجا به شدت گرمای بوشهر نیست ولی همون لباس تابستونی بیار هنوز خیلی مونده سرد بشه میگم هوا خوب شده و ...

آها پس لباس  تابستونه اوکیه 

مرسی گلم😍🌷

اینحا هیشکی لباس گرم نمیپوشه . در حد استین بلند تن بچه ها میکنیم .

آها پس هنوز سرد نیست مرسی گلم