2777
2789

سلام خانومای عزیز 

این اولین تایپیک من هستش اگه ایرادی داره از همینجا میگم ببخشید 

راستش من یه پسر ۳ماهه دارم و اینکه همسرم هم سیستم ایمنی بدنش ضعیفه زود ویروس میگیره امشب مادرم زنگ زد گفت یک هفتس بچتو ندیدیم بیا طرفمون و اینکه فردا خواهرت هم عازم سفره ببینش 

منم خیلی رک بهش گفتم چون شما مریض هستید و ویروس دارید نمیتونم بیام اگه بهتر شدین حتما خدمت میرسم یکم اصرار کرد ولی نرفتم 

به نظر خودم کارم درست بود ولی از سر شب خیلی عذاب وجدان دارم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مامان خودشون باید درک میکردن در حد تعارف میگفتم 

نه اصرار 

چون کاملا حق باتو هست

بنظرم چیز بدی نگفتی واقعیته وباید درک کنن

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

حالا این مورد رو ناراحت نباش مادرته درکت میکنه

ولی بجای رک بودن بهتره از سیاست استفاده کنیم

مثلا یه پیشنهاد جایگزین بده بگو خوب شدین باهم میریم بیرون

یا بگو شما مریضین استراحت کنین دلم نمیاد مزاحمتون بشم و...

خیلی خوب گفتی منم سر سلامتی بچه با هیچکس هیچکس تعارف ندارم چون اول آخرش بدبختیش مال خودمو بچه هست

دقیقا بعد اینکه من خیلی دست تنهام حتی سر زایمانمم تنها بچمو به دندون گرفتم

دقیقا بعد اینکه من خیلی دست تنهام حتی سر زایمانمم تنها بچمو به دندون گرفتم

منم مثل شما هستم برا زایمانم مادرم ناتوان هست خواهرم بچه کوچیک داره و ۵ تا خواهر شوهر و دو تا جاری و دو تا زن داداش هیشکی همراه نیومد من پرستار گرفتم برای شب بیمارستان ....و بقیه روزهام هم خودم و تنهایی