2777
2789
عنوان

دعوا دیشب و کتک کاری

| مشاهده متن کامل بحث + 6521 بازدید | 100 پست
کامنتا وحشتناکهچقد کتک زدن عادیه برا بعضی خانوماالان یه عده میان بت میگن عیب نداره گلم یه چک بوده دی ...

متاسفانه این جامعه خیلی جای کار داره 

فقط با خودم میگم کاش همچین تفکراتی واسه شهرهای بزرگ که فرهنگ آپدیت‌تری دارن نباشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خب شاید واسه همین حقمه کتک بخورم

وقتی اومد اگه دیدی جلو خانواده ات گفت بی خبر رفتی و فلان بگو دلم برا مامانم تنگ شده بود از دعواتون حرفی نزن نذار نفهمن

‌بزرگترین مصیبتی ک یک مرد میتواند ب آن دچار شود ازدواج با زنی بساز است

خوب داد بزنه بنظرت منطقی هس به خاطر یه داد کار به اینجا کشیده بشه؟یه کم بیشتر در مورد همسرداری و سبک ...

عزیزم من آدم آرومی ام 

فقط ی ضربه اروم زدم که درست حرف بزن باهام اما متاسفانه شوهرم عقده ای خالی نکرده داشت 😊💔

چه خوب مامانم و شناختی میخوام بگیرم بخوابم محل بهش نذارم

اسی. اومدباهم بدون اینکه خانوادت بفهمن صحبت کنین تامساله حل بشه

تاجایی که میدونم مشگل اقتصادی مرد روبشددددت بهم میریزه ولی حق نداشته بزنه

وخدایی که بشددددت کافیست❣
وقتی اومد اگه دیدی جلو خانواده ات گفت بی خبر رفتی و فلان بگو دلم برا مامانم تنگ شده بود از دعواتون ح ...

نمیگه خودش 

میدونه منم نمیگم ، اصلا از اول زندگی شرط کردیم کسی مشکلاتمون نفهمه

اسی. اومدباهم بدون اینکه خانوادت بفهمن صحبت کنین تامساله حل بشهتاجایی که میدونم مشگل اقتصادی مرد روب ...

اره ببینم چی میگه من که اصلااااا محل نمیخوام بدارم بهش چشم دیدنش و ندارم فعلا پسره ی پرو و

نمیگه خودش میدونه منم نمیگم ، اصلا از اول زندگی شرط کردیم کسی مشکلاتمون نفهمه

خوبه پس 

مشخص خودش هم‌پشیمون و مرد بدی نیست اگه ادم‌بی منطقی بود میگفت خودش رفت خودشم برگرده کم‌نیستن اینجور مردا 

‌بزرگترین مصیبتی ک یک مرد میتواند ب آن دچار شود ازدواج با زنی بساز است

از بلاک در آوردم دیدم میس کال افتاده اما به من زنگ نزد الان زد به بابام

نخاب ببینیم اومد چی میگی ولی دمت گرم کتک اول خوب ادبش کردی

جون جدت دیدی از بحث گذشته لایک نکن