2777
2789
عنوان

دعوا دیشب و کتک کاری

| مشاهده متن کامل بحث + 6521 بازدید | 100 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم تنبیه شوهرت باید سرجاش باشه ولی طلاق نداره کارش یه مدت بمون جواب تلفن اش هم بده خانوادت ش ...

همین الان زنگ زده به بابام که من کاشانم و حال احوال کرده 

و گفنه یک ساعت دیگه میرسه 

داره میاد خودش ، ببینم چی میگه حالا 

من فقط دارم جنبه کار شمارو بررسی میکنم، بنظرم کارتون اشتباه بوده که بدون خبر گذاشتین رفتین، در بدترین حالت هم نباید بدون اطلاع میرفتین، الان شوهرتون هزار تا فکر کرده، دلیل اینکه به مادرتون هم زنگ نزده اینکه ترسیده و جرات نکرده، چون احتمال داده اونجا شاید نرفته باشید و خانوادتون متوجه دعوا بشن و بلوا به پا شه

شوهرت راحت میتونه ازت شکایت کنه وقانون هم بهشدحق میده ترک منزل بدون اجازه شوهر

ایشونم میتونه بره پزشک قانونی شکایت کنه بگه باردارم و امنیت جانی ندارم 

قهر کرده و هنوز کار به این چیزا نرسیده که الکی میارسونی زن باردارو 

من فقط دارم جنبه کار شمارو بررسی میکنم، بنظرم کارتون اشتباه بوده که بدون خبر گذاشتین رفتین، در بدتری ...

فهمید اومدم اینجا 

زنگ زده به بابام که میرسم ی ساعت دیگه 

نمیدونم ری اکشنش چیه میخوام بگیرم بخوابم  

همین الان زنگ زده به بابام که من کاشانم و حال احوال کرده و گفنه یک ساعت دیگه میرسه داره میاد خودش ، ...

بذار بیاد بی سر و صدا برید آروم حرفاتون بزنید تو اتاق نذار خانواده ات نفهمن زشته بخدا شما آخر آشتی میکنید ولی از یاد خانواده ات نمیره تا بیاید بخندید میگن این دختره بد بخت شد خنده هاش هم الکی 

مامان ها که ماشالله جوگیر فورا به خاله ها و مادر بزرگ آمار میدن حرفی هم که به دهان افتاد به جهان افتاد

‌بزرگترین مصیبتی ک یک مرد میتواند ب آن دچار شود ازدواج با زنی بساز است

ایشونم میتونه بره پزشک قانونی شکایت کنه بگه باردارم و امنیت جانی ندارم قهر کرده و هنوز کار به این چی ...

اره ایشون هم میتونه ولی باید تو خانه باشه وشکایت کنه شوهرش میتونه بگه از خونه فرار کرده حتما یکی دیگه زدتش این بنده خدا هم که شاهدی نداره پس دوباره حق به شوهرش میدند

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
بذار بیاد بی سر و صدا برید آروم حرفاتون بزنید تو اتاق نذار خانواده ات نفهمن زشته بخدا شما آخر آشتی م ...

چه خوب مامانم و شناختی 

میخوام بگیرم بخوابم محل بهش نذارم

سرم داد زد

خوب داد بزنه بنظرت منطقی هس به خاطر یه داد کار به اینجا کشیده بشه؟

یه کم بیشتر در مورد همسرداری و سبک زندگی مطالعه کن تا بهتر بتونی تو این موقعیت‌ها  واکنش مثبت نشون بدی و نزاری تبدیل ب بحران بشه

چه خوب مامانم و شناختی میخوام بگیرم بخوابم محل بهش نذارم

همه مامانا همینن 

اتفاقا نخواب نذار خانواده ات نفهمن عادی جلوه بده ولی وقتی دوتایی شدین بهش بفهمون کارش غلط بود نذار خانواده ات نفهمن

‌بزرگترین مصیبتی ک یک مرد میتواند ب آن دچار شود ازدواج با زنی بساز است