2777
2789
عنوان

دعوا دیشب و کتک کاری

| مشاهده متن کامل بحث + 6521 بازدید | 100 پست
خوب خوذت خیلی کارت بد بوده ژدی بهش. حالا اروم. اصلا حرکتت زشت بوذه و بهش برخورده. فوقش میرفتی تو یک ...

آره برا یه زدن رو دست و بازو بر میگردن چک میزنن به زن حامله 

شما همه بنده و برده شوهر هستید والا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر ناز داری دلبر الکی ابرو خودت پیش خانواده و فامیل با قهر رفتن نبر واسه سیلی که جدا نمیشن هیچکس ب ...

من به خانوادم نگفتم که قهریم 

گفتم اومدم سر بزنم 

اما من واقعا دلم نمیخواد برم پیش شوهرم الان 

کاش نمیومدی خونه مامانت 

درسته زدتت کارش بسیار اشتباه بود 

الان از بلاکی درش بیار 

هیچوقت به داد هیچی و بهم حالی نکنید داد داد میاره 

و کتک .کتک 

زبون گویا و گوش شنوا باشید

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

آره برا یه زدن رو دست و بازو بر میگردن چک میزنن به زن حامله شما همه بنده و برده شوهر هستید والا

من الان باید چیکار کنم ؟ 

یعنی واقعا باید جدا شم اصلا تو شوکم گیجم باورم نشده هنوز ول کردم اومدم 

دقیقا به هیچ عنوان حق نداره دست روی من بلند کنه اونم وقتی بچه تو شکممه ، من واقعا نمیخوام فعلا برگرد ...

چه باردار بودی چه نبودی حق نداشت

شاید از دور یه سیلی اونقدرا هم بزرگ نبوده باشه ولی تاثیر روحی و روانی که میذاره بزرگتره

توصیه میکنم با یه مشاور خوب صحبت کنی ببینی چه برخوردی درسته

ولی حتما یه مشاور خوب بگرد پیدا کن خودم تجربه‌ای نداشتم ولی خوب نبودن بعضیا مشاورها شنیدم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

درسته کارش درست نبوده ولی زياده روی کردی پاشدی رفتی شهرتون ..حرفتو میندازی تو دهن فامیل

اگه نمیخوای طلاق بگیری خب میموندی  تو خونت به قهر ادامه میدادی 

الانم که بلاک کردی

۲روز بعد میای تاپیک پشیمونی میزنی مثل اون خانم که سر جاری قهر کرده بود

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

چه باردار بودی چه نبودی حق نداشتشاید از دور یه سیلی اونقدرا هم بزرگ نبوده باشه ولی تاثیر روحی و روان ...

واقعا نمیتونم راحت ببخشمش 

اگه نیاد سراغم جدا میشم بی شک

من به خانوادم نگفتم که قهریم گفتم اومدم سر بزنم اما من واقعا دلم نمیخواد برم پیش شوهرم الان

شوهرت راحت میتونه ازت شکایت کنه وقانون هم بهشدحق میده 

ترک منزل بدون اجازه شوهر 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
من الان باید چیکار کنم ؟ یعنی واقعا باید جدا شم اصلا تو شوکم گیجم باورم نشده هنوز ول کردم اومدم

نه بابا باردار نیستی مگه ؟

زنگ بزن مشاوری آنلاینی چیزی 

اون بهت بگه چیکار کنی 

من که سوادشو ندارم واقعا فقط میدونم عادی نیست رفتارش

من به خانوادم نگفتم که قهریم گفتم اومدم سر بزنم اما من واقعا دلم نمیخواد برم پیش شوهرم الان

ببین عزیزم تنبیه شوهرت باید سرجاش باشه ولی طلاق نداره کارش 

یه مدت بمون جواب تلفن اش هم بده خانوادت شک نکنن ولی سرد باش برگرد خونه ات اونجا بهش بفهمون حق زدن نداشت 

با حرف بچه های اینجام جوگیر نشی بمونی خونه پدرت و اقدام با طلاق کنی ها خودت و یه بچه آواره و در به در کنی اینایی که دارن توپت پر میکنن دو سه تا بچه ان از وقت خوابشون گذشته

‌بزرگترین مصیبتی ک یک مرد میتواند ب آن دچار شود ازدواج با زنی بساز است