2789

از شدت دلتنگی دیگ نمیتونم جلوی دلمو بگیرم

تالان هرچی مغزم دستور میداد همون شد ازینجا ب بعد حرف دلمهه

میخام یه پیج فیک بزنم 

یه مدت روی پیجه کار کنم فالوش کنم و پیگیرش باشمم

میدونم کار کاملا بچه گانه ایه  میدونم توی سال کنکور خصوصا الان ک سال چهارمه نباید وارد این حواشی بشمم 

ولی خودم رفتم و راه برگشت ندادم اون خیلی پیگیر بود ولی زدم شکوندم غرورشوو

و من ذهنم شده اون

من میخاستم به فرصت هایی که پیش میاد فکر کنم وارد رابطه جدی بشم (خوستتگار  داشتم و خیلی جدی بهشون فکر کردم )منتها مثل امشب یه حسی مثل حسرت توی دلم مونده ک چرا نشد ک بشهه من با اون خودم بودم 

پ.ن:ببخشید خیلی بد نوشتم نیاز دارم حرف بزنم و حرف بزنمم

دانشجو و پشت کنکوری 👀📚  من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها.. 🌱🧡️  اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده! من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی  

وا 🙄

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر دلت اروم میشه انجام بده 

پیج فیک هم نه 

برو بهش پیام بده و حستو بهش بگو 

حتی اگر خراب کردی 

اما خودت اروم میشی

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

حق داری امسال بدترین سالیه که فشار روته دلت میخواد خلاص بشی از این فشار...درکت میکنم این روزا رو خیلیا داشتن ولی باور کن تازه اول زندگیته هنوز زندگی نکردی هنوز دنیا رو ندیدی که بخوای تباهش کنی .من ۳۸ سالمه دوتا دختر خوشگلم دارم تجربه ۵ سال دوستی با همسرمم دارم قبل اونم باز دوست داشتم باور کن تهش هیچیییییی نیست کاش جای تو بودم سفت و سخت تر میخوندم...رشته و‌دانشگاهم خوبه ولی کاش واسه بهتر شدنش بیشتر تلاش میکردم .امسال یه دریچست واسه یه عمر آیندت... رشته خوب دانشگاه خوب آدمای خوب و موفق و بهتری روبروت میزاره ... حست رو درک میکنم منم سال کنکور و بعدش حال خوبی نداشتم ولی همین الان حاضرم نصف عمرمو بدم و برگردم همون روزا ... پسری که دوست داشته باشه غرورشو له که هییییچ نابودم بکنی باز میاد پیشت پس خودتو اذیت نکن 

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
ببین من ته اینجاییم ک تو میخوای بیای فقط میتونم بگم نیا اگه حوصله شو داسنی هم میتونم تو خصوصی باها ...

درخواست میدم حرف بزنیم

دانشجو و پشت کنکوری 👀📚  من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها.. 🌱🧡️  اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده! من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی  

یه چیزی میگم ناراحت نشو.

میخوای یه پیج فیک بزنی و فقط پیگیر اون آدم باشی؟؟؟ تازه نمیخوای بری باهاش حرف بزنی تا شاید شاید شاید برگرده فقط میخوای پیگیری باشی؟؟؟

یه ذره فک کن و هم سن و سالای تو الان دارن بکوب درس میخونن تا شاید یه رشته خوب توی یه دانشگاه خوب قبول بشن.نمیگم همه چیز درسه ولی یا بشین درستو بخون یا رها کن و برو یه حرفه یاد بگیر.باور کن چهار سال دیگه حسرت این روزایی رو ک وقت داشتی و تلف کردی میخوری.دختر چشم بزنی سنت شده رفته بالا و نه حوصله یادگیری کار جدید رو داری نه تواناییشو.ول کن این آدمای دوزاری رو 

درس بخون،کتاب بخون،فیلم خوب ببین،برو کافه،برو شهربازی،آشپزی کن،غذاهای جدید تست کن،با دوستات برو بیرون،مهمونی برو،ورزش کن،دوست جدید پیدا کن،سفر برو .الان وقت این کاراس.الان خودتو و روح و روانتو درگیر این آدم میکنی از همه جا میمونی.میشی یه پیرزن دلشکسته و پژمرده و هیجا نرفته و هیچی ندیده .نکن با خودت. از این آدما ریخته تو چشمتو باز کن.برو زندگی کن آدمش پیدا میشه قول بهت میدم . تو فقط یه بار ۱۹ ساله هستی دیگه عمر برنمیگرده .اینا رو از یه دختر ۳۸ سالمه میشنوی .🙂

جوانی ام به مو رسیده😔😔
اگر دلت اروم میشه انجام بده پیج فیک هم نه برو بهش پیام بده و حستو بهش بگو حتی اگر خراب کردی اما خودت ...

دیگه جرعتشو ندارم یکبار با جرعت رفتم خیلی قوی اعتراف کردم دوستش دارم 

حق داری امسال بدترین سالیه که فشار روته دلت میخواد خلاص بشی از این فشار...درکت میکنم این روزا رو خیل ...

نمیتونممم 

انگیزه خوندن دارم هدفشوو دارم منتها از لحاظ روحی و عاطفی خیلی تخت فشارم

از اسفند تاالان فاز بدنگرفتم خودمو قوی نگه داشتم گریه نکردم هرچی که ختم میشد به اون و از خودم دور کردم ولی بازم پررنگه تو ذهنمم

پیام داد پیگیرم شد خودشو ب اب و اتیش زدکه ی بار باهام حرف بزنه دردم چی بود ک ول کردم رفتم

ولی من خودمو گرفتم که وارد یه رابطه سمی نشم 

یه چیزی میگم ناراحت نشو.میخوای یه پیج فیک بزنی و فقط پیگیر اون آدم باشی؟؟؟ تازه نمیخوای بری باهاش حر ...

🥺👌🏻چقدر حق میگید ولی چیکار کنم

از همه جا حذفش کردم جز ذهنم پاک نمیشه ک نمیشههه

نمیتونممم انگیزه خوندن دارم هدفشوو دارم منتها از لحاظ روحی و عاطفی خیلی تخت فشارماز اسفند تاالان فاز ...

ببین اصلا خاصیت سنت و دوران کنکوره ... حقداری ولی بشین منطقی فکر کن ببین فقط کمتر از ۱ سال مونده ارزششو نداره ؟اون طرف ان شاالله عمرش دراز باشه بعد کنکورتم هست یا خودش میاد سمتت یا تو میری وقت زیاده فقط تو داری دوران طلاییت رو از دست میدی. 

باور کن پسری که دوست داره ۱ سال که هیچ ۱۰۰ سالم بگذره باز دوست داره و سمتت میاد غرورشو نابودم بکنی باز میاد سمتت پس نگو غرورشو له کردم اون نخواستت همین .پسرا با خودشون که تعارف ندارن اینقدرم خودخواه هستن که کسی رو که دوست دارن هیچجوره حاضر نیستن از دست بدن و به راحتی از عشقشون دست نمیکشن 

عمرت رو زندگیت رو جوونیت رو ببین کجا و چطوری خرج میکنی ...چشم بهم بزنی میبینی عین من ۳۸ سالته و...

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
🥺👌🏻چقدر حق میگید ولی چیکار کنماز همه جا حذفش کردم جز ذهنم پاک نمیشه ک نمیشههه

بهت میگم هیچ وقت تا اخر عمرت از ذهنت پاک نمیشه .میگم بذار بمونه همونجا.نیارش وسط زندگیت.نیارش وسط جوونیت. من تجربه کردم که میگم.اگه اون بود و من باهاش بودم و اصلا زندگی میرکریم باهم من الان یه زن خانه دار بودم که باید با بدبختی زندگی میکردم و به خاطر بچه ام خیلی چیزا تحمل میکردم .ولی الان سرپرست هفت نفرم و توی شغلم یه برند محسوب میشم که خیلیا روی توانایی هام خیلی حساب میکن ، هرجا بحث یه حسابدار کار درست میشه خیلیا منو معرفی میکنن و نمیدونی چقدر لذت بخشه ک تورو به خاطر تواناییهات و به خاطر دانشت دوست داشته باشن .من خیلی ساله دستم تو جیب خودمه خدارو شکر و نمیدونی که این موضوع چقدر دست و بال مننو برای خیلی چیزا باز گذاششته،میدونی وقتی تصمیم میگیری یه جور دیگه زندگی کنی خدا یه چیزهایی،یه راههایی و یه کسایی جلو پات میذاره ک زندگیت خودبه خود عوض میشه.اون وقت آدمایی سر راهت قرار میگیرن که تو تازه میفهمی ک اون آدم قبلی چقدر تورو نمیفهمیده و چقدر تو توقعت پایین بوده توی انتخاب پارتنرت.یه آدمایی ک  تازه با خودت میگی اره من یکی مثل اینو میخواستم همیشه و اون آدما خصوصیاتی دارن و رفتارهایی دارن ک تو تازه میفهمی این خصوصیات و رفتار چقدر مهمه تو زندگی در حالی ک هیچ وقت آدم قبلی این چیزا رو نداشته و فقط چون تو دوسش داشتی فکر میکردی آدم توئه..بعد میبینی کنار آدمای جدید احتیاج به التماس و گریه و زاری و شکستن غرورو و این چیزا نداری و وقتی  کنار اون آدم جدید به آرامش و پیشرفت رسیدی میفهمی عشق چه مزه ای میدهو میفهمی عشق و دوست داشتن دوطرفه یعنی چی

جوانی ام به مو رسیده😔😔
ببین اصلا خاصیت سنت و دوران کنکوره ... حقداری ولی بشین منطقی فکر کن ببین فقط کمتر از ۱ سال مونده ارز ...

درسته واقعااا چقدر قشنگگ گفتیددد سعی میکنم تا جمعه ازین حال و هوا دربیام 

جدا هیچی ارزش نداره ک باعث بشهه از خودمو  و اهدافم دس بکشمممم