خیلی زن مهربونیه . اما بنده خدا وضع مالیشون خیلی خوب نیست . هی سبزی قرمه و سبزی کوکو برای من میاره . از این کارش خیلی خوشم نمیاد .دوس دارم یک جوری این محبتاش رو جبران کنم . اما مدام این کار رو تکرار میکنه. روم نمیشه بهش بگم دیگه نیار . امروز بهش گفتم فریزرم جا نداره بخدا . گفت برات نگه میدارم . چند روز دیگه میارم برات
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب همین میخواد بازم بهش پول بدی چی بگم والا کاش یکم درک داشته باشن
بخدا خودم با هزار جور بدبختی و مکافات پول در میارم . اما نمیدونم چون دیگران میبینن آدم ساده ای هستم از این طریق میخوان ازم پول بگیرن . درسته اون بنده خدا هم نیاز مالی داره . اما خب مثلا بعضی کارا رو خودم توی خونه هستم میتونم انجام بدم . مثلا هویج خرد کردن و فریز کردن . اینا کارای راحتیه. سه چهار بار هی مواد غذایی فریزری برام آورد منم پولش رو بهش دادم . الان واقعا نه فریزرم جا داره . نه پولی دارم که بهش بدم 🫠🫠🫠