2777
2789
عنوان

زنعموم محبت الکی میکنه

135 بازدید | 14 پست

خیلی زن مهربونیه . اما بنده خدا وضع مالیشون  خیلی خوب نیست . هی سبزی قرمه و سبزی کوکو برای من میاره . از این کارش خیلی خوشم نمیاد .‌دوس دارم یک جوری این محبتاش  رو جبران کنم . اما مدام این کار رو تکرار میکنه.  روم نمیشه بهش بگم دیگه نیار . امروز بهش گفتم فریزرم  جا نداره بخدا . گفت برات نگه میدارم . چند روز دیگه میارم برات 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجانی این کارا رو میکنه؟یا همینجوری؟میتونی بهش بگی فعلا نیار هرموقع تموم شد بهت میگم

آره مجانی این کار رو میکنه . اما چند بار بهش پولش رو دادم عادت کرده . خیلی اصرار میکنه .

آره مجانی این کار رو میکنه . اما چند بار بهش پولش رو دادم عادت کرده . خیلی اصرار میکنه .

خب همین میخواد بازم بهش پول بدی 

چی بگم والا کاش یکم درک داشته باشن 

(اگه نظرت مخالف نظرِ منه!لطفا ریپ نزن دوست عزیز)🤍
خب همین میخواد بازم بهش پول بدی چی بگم والا کاش یکم درک داشته باشن

بخدا خودم با هزار جور بدبختی و مکافات پول در میارم . اما نمیدونم چون دیگران میبینن آدم ساده ای هستم از این طریق میخوان ازم پول بگیرن . درسته اون بنده خدا هم نیاز مالی داره . اما خب مثلا بعضی کارا رو خودم توی خونه هستم میتونم انجام بدم . مثلا هویج خرد کردن و فریز کردن . اینا کارای راحتیه.  سه چهار بار هی مواد غذایی فریزری  برام آورد منم پولش رو بهش دادم . الان واقعا نه فریزرم  جا داره . نه پولی دارم که بهش بدم 🫠🫠🫠

بخدا خودم با هزار جور بدبختی و مکافات پول در میارم . اما نمیدونم چون دیگران میبینن آدم ساده ای هستم ...

آره عزیزم میدونم ♥️🫂

ن میشه بهش بگی نه میشه بهش نگی 

بگی دلخور میشه نگی هم خودت اذیت میشی 

(اگه نظرت مخالف نظرِ منه!لطفا ریپ نزن دوست عزیز)🤍
آره عزیزم میدونم ♥️🫂ن میشه بهش بگی نه میشه بهش نگی بگی دلخور میشه نگی هم خودت اذیت میشی

ولی بخدا خیلی دلم براش میسوزه . 

چون دلش میخواد یک منبع درآمدی داشته باشه یواشکی میاد و این کارا رو میکنه . آدم آبروداریه