2777
2789

چهار ماه پیش ب یکی اعتماد کردم و وارد رابطه شدم من ادمی بودم ک ب سختی وارد رابطه میشدم و خیلی شخصیت و رفتار طرف مهم بود

اما الان چهارماهه با شخصی تو رابطم و شکاک و روانی و دیوانه هست ینی بخام از کاراش بگم شاخ درمیارین 

خیلی دوسش دارم اونم خیلی دوسم داره ولی نمیدونم چجوری از رندگیم حذفش کنم و فراموشش کنم چون ادمیه که اگ بخام کات کنم ب من و خودش اسیب میزنه میترسم ازش نمیدونم چیکار کنم نمیدونم چرا شانس من اینجوریه💔قصدشم ازدواجه ولی اگ باهاش ازدواج کنم بدبخت میشم

ادم بی پول و علافی هم هست هیچ تلاشی برای زندگیش نمیکنه عرضه کار کردن هم نداره فقط میخابه

میشه راهنماییم کنین🥲

تو این چهار ماهی ک باهم تو رابطع بودیم فقط س بار شاخه گل گرفت و یه بارهم بیشتر کافه نرفتیم بالای سی چهل بار همو دیدیم و زیاد پیش هم بودیم و فقط از سوپر مارکت یکم خوراکی میخرید و دور دور میکردیم

من کسیو بخاطر پولش نمیخام اما این ادم هیچ تلاشی نمیکنه حتی زندگی خودش بهتر بشه هیچ درامدی نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.