2777
2789

امروز نشستم تمام قسمتای باغ گیلاس رو حین انجام کارای خونه دیدم. خیلی ازین تیپ فیلمای دهه ۶۰ و ۷۰ خوشم میاد. در آخرین دقایق صحنه ای دیدم که مرحومه نیکو خردمند و میخواستن مثلا روبوسی کنن. ولی حرکتی اومدن که اصلا برام قابل هضم و توجیه نیس. از لب همدیگه رو بوسیدن🙈خواهش میکنم اگه فرصت شد ببینین و بگین که من دارم اشتباه میکنم. آخهههه چرااااا؟؟همسرمم دید و هنگ کرد. خدا رحمت کنه بانو خردمند رو که من چقققدر دوسشون دارم ولی آخه چرا این صحنه باید فیلم برداری و پخش بشه؟من اصلا کاری به بازیگرا ندارم. چرا که دستش از دنیا کوتاهه ولی کارگردان چی؟!

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی رو بوسید؟؟ اگه فیلمش برا زمان شاه باشه که طبیعی بوده بوسیدن

نه بابا مال سال ۷۲ ایناس.دو تا زن همدیگه رو بوسیدن

اره دیدم😂اونموقعا عادی بوده تو‌عکسای خیلی قدیمی ماهم‌ این موردا بوده😅

دو تا زن؟؟؟🤢🤢🤢

من فک کنم این تیکه رو تو اینستا دیدم

انگار مراسم عروسی بود،خانوما هم داشتن روبوسی میکردن

شاید محاسباتشون اشتباه شد به جای لپ،لبو بوسیدن

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
من فک کنم این تیکه رو تو اینستا دیدمانگار مراسم عروسی بود،خانوما هم داشتن روبوسی میکردنشاید محاسباتش ...

آخه دوبار؟!😄🤢

اون موقع ها تو فیلمها روبوسی اینجوری بود یادمه ماهم تعجب میکردیم چرا اینا اینجورین

البته اون موقع ها فضا بسته بود مثل الان معنی هم   جنس. گرایی نمیداد کلا دنیا یه جور دیگه بود