mahoor1 مدیر عضویت: 1395/12/15 تعداد پست: 1809 عنوان بیاین بگین چیکارا کنم(اقدامات قبل از لیزر) | مشاهده متن کامل بحث + 54467 بازدید | 57 پست دستگاهش الکساندر گفتن نیاز نیست بیحسی بزنی و دکتر خودش واسه قسمت بیکینی یخ میزاره!درسته عایا؟ ❤ 1396/07/28 | 00:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
Namakdon عضویت: 1395/06/02 تعداد پست: 10860 وای من وکترم بهم گفته الان لیزر نمیکنم وقتی بچه دار شدی😑😑😑انقدر ناراحت شدم هرچی اصرار کردم گفت نه چرا؟؟؟من شنیدم دوران بارداری و شیردهی نمیشه.ولی من خواهرم شیر میده ب پسرش و لیزرم میره😮 تهمت مثل ذغال است..اگر نسوزاند سیاه میکند😑
khoshbakhtttttt عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 375 چرا؟؟؟من شنیدم دوران بارداری و شیردهی نمیشه.ولی من خواهرم شیر میده ب پسرش و لیزرم میره😮 بهم گفت لیزر خیلی وقت نیست اومده پس ما نمیدونیم قراره سنین بالا چه اتفاقی بیفته چون تازه هستش ممکنه سرطان زا باشه من ریسک نمیکنم الکی مثلا نی نی دارم
mahoor1 مدیر استارتر عضویت: 1395/12/15 تعداد پست: 1809 بهم گفت لیزر خیلی وقت نیست اومده پس ما نمیدونیم قراره سنین بالا چه اتفاقی بیفته چون تازه هستش ممکنه ... واااا مگه میشه پر این کلینیکا دختر مجرده.درضمن منم بچه شیر میدم ربطی نداره! ❤
Namakdon عضویت: 1395/06/02 تعداد پست: 10860 بهم گفت لیزر خیلی وقت نیست اومده پس ما نمیدونیم قراره سنین بالا چه اتفاقی بیفته چون تازه هستش ممکنه ... لیزر ک خیلی ساله هست!سرطانزا بودنشم رد شده،تک و توک پزشکا میگن ممکنه سرطانزا باشه،این همه آدم انجام دادن و هیچیم نشده!با پزشکای دیگم مشورت کن ولی اگه خیلی نگرانی صبرکن بچه دار ک شدی یه دفعه برو تهمت مثل ذغال است..اگر نسوزاند سیاه میکند😑
mahoor1 مدیر استارتر عضویت: 1395/12/15 تعداد پست: 1809 لیزر ک خیلی ساله هست! سرطانزا بودنشم رد شده،تک و توک پزشکا میگن ممکنه سرطانزا باشه،این همه آدم انجا ... نمکدون راضی هستی این چند جلسه که رفتی ❤
Namakdon عضویت: 1395/06/02 تعداد پست: 10860 واااا مگه میشه پر این کلینیکا دختر مجرده.درضمن منم بچه شیر میدم ربطی نداره! آره منم اولین بار ک رفتم مجرد بودم😂هیجی نمیشه من ک نگرانی ندارم از بابتش. تهمت مثل ذغال است..اگر نسوزاند سیاه میکند😑
khoshbakhtttttt عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 375 لیزر ک خیلی ساله هست! سرطانزا بودنشم رد شده،تک و توک پزشکا میگن ممکنه سرطانزا باشه،این همه آدم انجا ... من نگران نیستم والو اون پزشکه نگرانهاره مشورت میکنم بهش گفتم رد شده زیر بار نرفت😑😑😑 الکی مثلا نی نی دارم
Namakdon عضویت: 1395/06/02 تعداد پست: 10860 نمکدون راضی هستی این چند جلسه که رفتی اون چند جلسه ک بله راضی بودم تاثیراتشم مونده بود.ولی کل بدن رو یه بار رفتم فعلا و هیچ تار مویی حتی کرک روی بدنم نیست دیگه. تهمت مثل ذغال است..اگر نسوزاند سیاه میکند😑
khoshbakhtttttt عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 375 واااا مگه میشه پر این کلینیکا دختر مجرده.درضمن منم بچه شیر میدم ربطی نداره! باید راضیش کنم الکی مثلا نی نی دارم
mahoor1 مدیر استارتر عضویت: 1395/12/15 تعداد پست: 1809 آره منم اولین بار ک رفتم مجرد بودم😂هیجی نمیشه من ک نگرانی ندارم از بابتش. خخخخ ای شیطوون.خوبیش اینه که قبلش شیو میکنی دیگه خجالتی نمیکشی ولی اپیلاسیوووون وااااااایییی ❤
Namakdon عضویت: 1395/06/02 تعداد پست: 10860 من نگران نیستم والو اون پزشکه نگرانه اره مشورت میکنم بهش گفتم رد شده زیر بار نرفت😑😑😑 پس با چندتا پزشک دیگم مشورت کن اگه اونام گفتن خطر داره فعلا دست نگه دار و نرو تهمت مثل ذغال است..اگر نسوزاند سیاه میکند😑
mahoor1 مدیر استارتر عضویت: 1395/12/15 تعداد پست: 1809 اون چند جلسه ک بله راضی بودم تاثیراتشم مونده بود. ولی کل بدن رو یه بار رفتم فعلا و هیچ تار مویی حتی ... بعد تو طول درمان باید فقط با زیلت بزنیم موهامونو حتی صورت؟اونوقت بیشتر نمیشه اینطوری؟ ❤
Namakdon عضویت: 1395/06/02 تعداد پست: 10860 خخخخ ای شیطوون.خوبیش اینه که قبلش شیو میکنی دیگه خجالتی نمیکشی ولی اپیلاسیوووون وااااااایییی ... آره دیگه شیو کردنش خیلی خوبه عینه جنگل نمیشه😂 تهمت مثل ذغال است..اگر نسوزاند سیاه میکند😑