2777
2789
عنوان

موها ی زیبا

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 46 پست
مگه انسان طبیعی با مو تحریک میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی موی سر رو میبینه ....میشه؟؟؟

اخه پدرم به من و خواهرم مدام سر مو گیر میده. تو بیرون مهمونی هم جاا و واقعا این برام سواله مگه موها چین دقیقا.حتی سر لاک هم گیر میده.حتی موهامون یه بنده انگشت هم بیرون باشه همش میگه بندازین تو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بخدا شوخی نمیکنم جدی میپرسم

فکر کنم هممون منظورت رو اشتباه متوجه شدیم 😁👌

شما می‌خوای مطمئن بشی که تحریک کننده نیست که راحت اینجوری بری بیرون درسته؟

اگه آره که 

نه اصلاً تحریک کننده نیست...

اون کسی که با مو (هر نوع مویی) بخواد تحریک بشه اصلاً انسان نیست از حیوونم پست‌تره

عاطی صدام کنید♥️

فکر کنم هممون منظورت رو اشتباه متوجه شدیم 😁👌شما می‌خوای مطمئن بشی که تحریک کننده نیست که راحت اینج ...

ما اشتباهاَ فکر کردیم که برات مهمه چه جوری توجه مردا رو جلب کنی

و تو چشمشون جذاب به نظر برسی و ....🤣🤣

عاطی صدام کنید♥️

مگه انسان طبیعی با مو تحریک میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی موی سر رو میبینه ....میشه؟؟؟

حتما تو طبیعت انسان بوده که خدا حجاب رو الویت قرار داده

لایک ندوست😌🙆🏻♀️https://abzarek.ir/service-p/msg/2339664 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

دقیقا سوال منم همینه.چون هم پدرم و هم یه اقایی که تو دانشگاه باهاش اشنا شده بودم سراین موضوع حساس بودن. تازه اون اقای روسری محجبه و چادرم میخواستن .من خودم ادم پایبندم به حجاب ولی هنوز ۳۴ سالمه و ازدواج نکردم چون فازم با طرف مقابلم جور در نمیومد

پس برا مردا نباید فرقی کنه که حتی زن کچل بگیرن دیگه

خب این طبیعیه که کچل بودن برای خانم‌ها و حتی کرد ها یه امر غیر عادیه، اونی که کم پشتی دارن یا کچلی دارن به فکر درمان باید باشن

مثال مسخره‌ای بود

ولی همون مویی که رو کله زن هست رو کله مرد هم هست، 

اندام جنسی نیست که فقط مختص به خانم‌ها باشه

و مرد هم حیوون نیست که با دیدن یه تار مو شاخکش تیز بشه

عاطی صدام کنید♥️

ببین درکل کاری به درست و غلطش ندارم

یا حتی تصمیمی که بخوای بگیری

ولی  اون چیزی که یه زن باهاش تحریک میشه خیلی فرق داره با محرکای یه مرد،پس چون من با مو تحریک نمیشم نمیتونم بگم اون مردی که میشه بیمار جنسیه

ما اشتباهاَ فکر کردیم که برات مهمه چه جوری توجه مردا رو جلب کنیو تو چشمشون جذاب به نظر برسی و ....🤣 ...

متاسفانه منظورم رو نتونستم درست برسونم فکر کنم.من خودم دختری هستم که حجابم معمولیه و تیپم ساده هست.یه خواهر کوچیکتر ۱۹ ساله که اون راحته همه جا و کلا شال و هیچی سر نمیکنه مگه اینکه پدرم پیشش باشه و از ترس اونوحجاب بگیره ولی از بچگی پدرم به من هم ایراد میگرفت.میخواستم بدونم مو مگه خیلی چیز مهمیه که هم نامزدم هم پسرم و‌هم اکثر افرادی که باهم برای ازدواج اشنا میشیم سر این موضوع حساسن.یا میخوام بدونم موهای من خاصه که اینقدر همه گیر میدن بهش واقعا دیگه خسته شدم از این مسئله

ببین درکل کاری به درست و غلطش ندارمیا حتی تصمیمی که بخوای بگیریولی اون چیزی که یه زن باهاش تحریک می ...

بله چون بعضیا میگن اقایون با مو تحریک میشن.من حس میکنم هرکسی که به ما سر موهامون گیره میده حتما خودش با مو تحریک میشه که اینقد براش مهمه

خب این طبیعیه که کچل بودن برای خانم‌ها و حتی کرد ها یه امر غیر عادیه، اونی که کم پشتی دارن یا کچلی د ...

همون پوست و دست و پایی که داری مرد ام داره

ولی زن با دیدن بدن لخت مرد تحریک نمیشه

مگه باید فقط یه چیز منحصر به فرد باشه

اگه قراره اینطور فکر کنیم پس چه جوابی برا هم جنس گرا ها داری اونا براچی تحریک میشن

ببین درکل کاری به درست و غلطش ندارمیا حتی تصمیمی که بخوای بگیریولی اون چیزی که یه زن باهاش تحریک می ...

خداوکیلی مو تحریک کننده نیست شاید زیبا باشه ، اما تحریک نمی‌کنه 

این حرف همونقدر غیر منطقیه که الان بیان بهمون بگن خانمها با دیدن ریش آقایون تحریک میشن (چون ریش خیلی روی زیبای مردا تاثیر داره واقعا)

عاطی صدام کنید♥️