2777
2789
عنوان

با یه آقایی دارم آشنا میشم ببینین چی میگه بهم 💢

| مشاهده متن کامل بحث + 3410 بازدید | 137 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست داشتن اینطوری نیستتایم هم فدات

منظورت از تایم هم فدات چی بود

پیام داد لطف کردی اوکی .
اوکی  ممنون چند بار هم منت گذاشتی اومدی بیرون باهام

دلم میخواد بهش بگم از سرتم زیاد بود. ( از بس ازش بدم میاد. بگم به نظرت؟ 😂 ) حرصم خالی میشه از بس حرص دارم ازش 😂😤 تا همینجا هم به زور تحملش میکردم

منظورت از تایم هم فدات چی بودپیام داد لطف کردی اوکی .اوکی ممنون چند بار هم منت گذاشتی اومدی بیرون ب ...

ساعت ۲۱:۲۱ دقیقه بود

برای همین گفتم تایم فدات

یعنی این تایم رند فدات بشه ( اتفاقات خوبی برات بیوفته )

بهتره بهش بگی به خط قرمز هام احترام نمیزاری و واقعا نمیتونم این کارت رو نادیده بگیرم

از نظرم کسی که نمیتونه به یه خط قرمز ساده احترام بزاره لایق حتی ذره ای محبت نیست، اینکه هی سعی میکنی خودت رو توجیه کنی فقط یه حرف سادست احمق بودن خودت رو نشون میده

اینطوری تخریب شخصیتی می‌کنی و طرف دیگه روش نمیشه بخواد ادامه بده و در نهایت یا دعوا میوفته و می‌ره یا کلا بدون هیچ حرفی میره

کلا بهت بگم من تو محیط کارم با مردای زیادی در ارتباط بودم....از این زبون بازها که خیلی دور خانما میچ ...

البته به همون بداخلاق و خشکشم اعتمادی نیس. چون یه مورد اینجوری بود بعدا فهمیدم چه خیانت کار هولیه😂...ینی به دوس دخترش انگار میخواس خیانت کنه.

ولی خب کلا بداخلاقا و خشکا امن ترن انگار

ساعت ۲۱:۲۱ دقیقه بودبرای همین گفتم تایم فداتیعنی این تایم رند فدات بشه ( اتفاقات خوبی برات بیوفته )ب ...

پس در جواب اون حرفش نگم از سرتم زیاد بود ؟

اخه واقعا هم من ازش سرترم. مردک نفرت انگیز👺

پس در جواب اون حرفش نگم از سرتم زیاد بود ؟اخه واقعا هم من ازش سرترم. مردک نفرت انگیز👺

همین رو بگی کافیه تا روی واقعی خودش رو نشون میده

خوشحال میشم اسکرین‌شات بفرستی تا بخندم، اگر عیبی نداره..

@Ghostaj3

آیدی تلگرامم