2777
2789
عنوان

با یه آقایی دارم آشنا میشم ببینین چی میگه بهم 💢

| مشاهده متن کامل بحث + 3410 بازدید | 137 پست

چقدر خطرناکه خدا میدونه با این حرفا چندصدنفرو بغل کرده 

اگه شرایطتون جدی‌تر شد حتما ازش بخواه آزمایش بیماری‌های جنسی_مقاربتی بده

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دنبال ازدواج نیست. مردایی که قصد ازدواج دارن همون روز اول نمیگن دوست دارم و... بیشتر دنبال شناخت طرف هستن

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

چرا اتفاقا گفت با مامانت حرف بزنم محرم شیم بتونیم راحت بریم بیرون حداقل

عجیبه....یا تا حالا کسی بهش پا نداده و زده بالا‌.....یا اینقد دوست دختر داشته فک میکنه همه مثل همن

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
حق داری منم خوندم پیاماشو یه جوری دل زده شدم بگو آخه مرد بذار یه چایی با هم بخوریم بعد 😁

همش قربون صدقم میره میگه دوستم داره خیلی با محبت حرف میزنه.

اگه دوسش داشتم بدم نمیومدما.

ولی چون علاقه ای بهش ندارم از محبت بیش از حدش دلم میخواد بالا بیارم روش.🤢🤮