اگه دو تا دختر داشته باشین لباس بزرگه رو میدین کوچیکه ؟ برای مثال لباس مجلسی عروسی که دختر بزرگتون پوشیده قبلا رو بدین کوچیکه تا بپوشه و برای بزرگه دوباره خرید کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب دختر کوچیک چرا همش باید لباسای خواهر بزرگتر رو بپوشه ؟ همون لباسی که بقیه قبلا تن اون دیدن
بقیه یادشون نمیمونه هیچ
دوما لباس تو تن هر کسی یه حور دیگه دیده میشه دختر اولم بور بود لاغر دومی چشم ابرو مشکی و تپل حتی لباسی ک مثلا دوسالگی تن اپلی میکردم برا دومی تو یک سالگی تن کردم
و همه اینا صورتی هست ک لباسش تمیز مرتب باشه
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
منو خواهرم8 سال فاصله داریم خیر مامانم این کارو نکرده فاصله سنیمون زیاد بود کلا لباس مجلسی هام اکثرا نو بودن یکی دوبار بیشتر نمیپوشیدم میداد بچه های روستا دم دست بپوشن برا خودم کوچیک میشدن خیلی تپل میشدم