2777
2789
عنوان

دبیرستانیا و کنکوری ها بیاید یه لحظه ممنونن

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 47 پست
اهااااره زیاده 1 تومن ایناسپس بنظرت چیکار کنم؟

ماهی یک تومن؟

رشته ات چیه؟

من یادمه دو هفته ۵۰۰ ریخته بودم امتحانی که اگر خوب بود ادامه بدم اینم اوکیه...اگر آدم با اراده ای هستی و پشتکار داری بنظرم نیاز الزامی به مشاور نیست فقط یکی باشه که راهنمایی ات کنه واسه نحوه خوندن و اینا اوکیه

اگر حضوری شهر تون مشاور بری بنظر من خیلی بهتره خیلی 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پولتو واسه این جور موسسه هایی که خیلی کسی نمیشناسه دور ننداز

دقیقا 

مخصوصا اونایی که جوونن و مرد 

اینا زندگی دخترای کنکوری رو خراب میکنن برا جذب دانش اموزا 

و پول

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

ماهی یک تومن؟رشته ات چیه؟من یادمه دو هفته ۵۰۰ ریخته بودم امتحانی که اگر خوب بود ادامه بدم اینم اوکیه ...

اره به منم گفتن 2 هفته فعلا 500 

بعد 1 تومن اینا ماهانه 

تجربی م 

ن نیاز به مشاور دارم 

بنظر شما چیکار کنم?

من پیج چراغ آقای کرباسچی و خانم خرم رو میشناسم توی اینستا البته خودم کنکوری نبودم و نیستم اما پیجشون خیلی اطلاعات خوبی میده اگر دوست داشتی سرچ کن و باهاشون مشاوره بگیر اگرم نه پیجشون رو داشته باش اطلاعات زیادی میدن

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

ماهی یک میلیون؟

من رایان کنکور میشناسم خیلی خوبه بنظرم دانش آموزاش کلا پزشکی دندانپزشکی و...

ماهی ۶۳۰، اما مشاوره ویژه ۶۷۰

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

اره به منم گفتن 2 هفته فعلا 500 بعد 1 تومن اینا ماهانه تجربی م ن نیاز به مشاور دارم بنظر شما چیکار ک ...

حضوری نمیتونی شهر تون بری؟

اگر نمیتونی و مشکل مالی نداری خب همینو امتحان کن 

فقط بهشون تاکید کن که مشاور کاربلد و پیگیر و با تجربه میخوای 

حرفاشون هم گوش کن گزارش کار دروغ  نفرست که بدترین ظلمه در حق خودت

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱