2777
2789

حالم بده کیست و مشکلات هورمونی دارم تو ظاهرم خیلی تاثیر گذاشته ی زمانی جوشای خیلی بد میزدم الان دکتر میرم جاش مونده گودی شده پوستمو خراب کرده از ی ورمم موهامو میریزه موهای بدنم کلفت و زیاد در میاد نمیدونم به کدوم دردم برسم موهام جوری شده یکم دس بهش میزنم کف سرم معلومه پاهام از موهام زشت شده هر وقت شیو میکنم همش جوش میزنه و زخم میشه دیگه نمیکشم دکترم میرم در حد توان مالیم اما اونقدر نیس که بتونه همشو درمان کنه یا وضعمو بهتر کنه 

هر وقت خودمو میبینم حالم بد میشه

دیگه نمیدونم نمیکشم 

الانم موقع مدرسه هاس میترسم برم مدرسه چند سال قبلو همش ماسک گذروندم امسال نمیشه اعتماد به نفسم خیلی اومده پایین خجالت میکشم از اینکه یکی بهم زل بزنه میترسم 

میترسم یکی حالش از پوستم بهم بخوره 

چرا من اینجوریم اخه

فقط دلم خواست اینو بگم اینجا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درمانت رو ادامه بده ولی به جای پوست روی اعتماد به نفست کار کن 

سرتو بده بالا و هر کسی تورو مسخره کرد یا حالش بهم خورد بزن تو دهنش 

اگه میخوای قبولت کنند خودتو قبول کن 

...

خدا سر شاهده خجالت میکشم با کسی رو در رو حرف بزنم اصلا بد نگاه میکنن خجالت میکشم امروز روز اول بود که رفتم ادامه تحصیل بدم با استاد حرف زدم خجالت کشیدم تازه اونم زن بود 

چند جلسه رفتم لیزر خانومه نبود ند جلسه نتونستم برم الان مثل قبله 

منم مشکل هورمونی و کیست به اضافه ارثی بودن

طبق تجربه خودم ک چندسال پیش سونودادم متوجه شدم کیست دارم وتنبلی... هیچ قرصی مصرف نکردم، شروع کردم ب ورزش کردن مصرف شیرینی وروغن.. کمترکردم خوابت خیلی مهم واسترس ک خیلی تاثیرمیزاره سبزیجات زیادمصرف کن اب زیادبخور این موارد کوچیک رعایت کنی بهت قول میدم درست میشه من چندماه پیش سونودادم خبری ازکیست وتنبلی دیگ نبود وخوب خوب شدم

🕊✨🤲🏻

عزیزم اولا توکل بر خدادوما دارو مصرف کن و ورزش کنتغذیه هم مهمه

داروهامو مصرف میکنم اما فقط دیگه باعث شده جوش نزنم بخدا سعی کردم از هر راهی برم هیچ تاثیری نداشت

سن مدرسه ای پنج شش سال دیگه هیچکدوم از این مشکلات رو نداری

الان ۱۸ سالمه میشه گفت سه ساله درگیر این مشکلم 

اخه کی میخواد درس شه از خیلیا شنیدم درمان نداره خیلی میترسم 

درمانت رو ادامه بده ولی به جای پوست روی اعتماد به نفست کار کن سرتو بده بالا و هر کسی تورو مسخره کرد ...

پوستم نسبت به قبلنا خیلی بهتر شده فقط جای جوشه ولی بازم خوب نیس ذاتا آدم خجالتی و وسواسی ام الانم از ترس مدرسه حالم خیلی بده محیطش ی جوریه همه خوشگلنو اینا سالای پیشم ی چیزایی گفتن خیلی ناراحت شدم نمیخوام دوباره تجربش کنم 

خدا سر شاهده خجالت میکشم با کسی رو در رو حرف بزنم اصلا بد نگاه میکنن خجالت میکشم امروز روز اول بود ک ...

منم اینجوریم همش سرم پایینه خیلی خجالت میکشم  

تو فکرمه برم لیزر ولی اینجور که شما میگی باید دائمی بریم اره؟