الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوست پسر سابق من شش ماه پیش کات کرد شش ماهه دنبالمه و تا زمانی من محلش نمیدم میفته دنبالم یا تو کافه تا یک شب میشینه بیام ولی تا یه کم محلش بدم یا مثلا یه پی ام ساده دادم گفتم خوش بکذره کافه میزنه بلاکم میکنه البته دلیلش میدونم منم میزارم برای خودش مشغول باشه 🤣🤣
قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است.
😂😂😂😂😂😂😂🤣تاکسی تلفنی که هر ساعت یکی جواب میده و شخص ثابتی نیست ، سمیه ، دستمال کاغذی دیگه اسی ...
از این بدترم هست من با دوست پسرم میرفتم کافه گردنم نمیتونستم تکون بدم سرم بچرخونم فکر میکرد به مردا نگاه میکنم الانم کات کرده باز میاد کافه میشینه نکنه کسی نگاه کنم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است.