2777
2789
عنوان

روش های لاغری

97 بازدید | 9 پست

سلام دخترا.چندروز پیش یه تاپیک دیدم که یکی راجب لاغری سوال کرده بود و مشاوره‌هایی که یه عده بهش میدادن رو خوندم...نگم که چیا میگفتن🤦🏻‍♀️

خواستم در این مورد چندتا نکته رو بهتون بگم احتمالا بدردتون بخوره🤍

اولین نکته ای که باید بهش توجه کنین اینه که به هیچ عنوان گوگل رو دکتر فرض نکنین و ازش روش های لاغری و انواع رژیم نگیرین!

دوم اینکه لاغری ناحیه ای اتفاق نمیوفته که شما مثلا فقط دنبال لاغری شکم باشین

سومین مورد اینه که به هیچ عنوان توی رژیم هایی که پیج‌های اینستایی معرفی میکنن شرکت نکنین

شاید یسری‌هاشون خوب باشن ولی شما قابلیت تشخیص خوب و بدش رو ندارین و ممکنه رژیم اشتباهی رو انتخاب کنین

رژیم های شما باید شخصی سازی بشه.یسری رژیم ها هستن مثل حذف ۷۵ درصد کربوهیدرات که رژیم کاملا مفیدی هستن.ولی حذف ۱۰۰ درصد کربوهیدرات خیلی توصیه نمیشه

چهارمین موضوع اینه که چاقی و اضافه وزن شما میتونه هزاران دلیل داشته باشه پس به دنبال مشورت با اطرافیانتون نباشین چون اونا با شما متفاوتن!

نکته پنجم:به هیچ عنوان خوردن آب کرفس و سالاد به عنوان وعده های اصلی قرار نیست همه ی شماهارو لاغر کنه حتی برای یک سری از افراد که طبع سردی دارن سالاد اثر برعکس میذاره و باعث ورم ناحیه شکم میشه

نکته اخر اینکه هرگز از قرص های لاغری بدون تجویز استفاده نکنین.مخصوصا قرص‌های گیاهی و داروهای طب سنتی

اسم داروی گیاهی میاد همه احساس میکنن بدون خطرن ولی اصلا اینجوری نیست.

و در آخر اگه دنبال لاغری طبیعی هستین ورزش مداوم و البته متناسب با پتانسیلتون و رژیم شخصی سلزی شده بهتون پیشنهاد میشه

ببخشید طولانی شد.اگه سوالی دارین در خدمتتونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوروزه تو رژیم فستم 

دیروز فقط میوه امروز فقط گیاه فردا میوه و کیا 

پس فردا موز و شیر 

فرداش یک پیمانه برنج و گیاهی 

روز آخرم یک پیمانه برنج و میوه 

حدود ۲۰کیلو اضافه وزن دارم 

ولی ۱۰کیلو کم کنم اوکی میشم خوبه این ب نظرتبعدش دیگه آهسته گیاه خواریم رو بیشتر کنم ؟چون من هرروز مصرف گوشت داشتم 

قرص سرکه سیب چی؟ نمیدونم انقدری که میگن نتیجه میده

فکر نمیکنم دکتر بهتون تجویز کرده باشه

اگه همینطوری ازش یچیزایی شنیدین و میخواین انتخابش کنین که اصلا اینکارو نکنین

مصرف یه قرص انقدری میتونه خطرناک باشه که...

مخصوصا این قرص که من زیاد شنیدم مراجعه کنندها میگن مصرف کردیم

من که توصیه نمیکنم🤍

خیلی عالی توضیح دادی👏🌹ی سوال بازو هامو چجوری لاغر کنم🙂

ممنون عزیزم🤍

گفتم که لاغری ناحیه ای انجام نمیشه

ولی تقریبا بخوام بگم میتونی با یه رژیم شخصیت بری باشگاه چربی سوزی بالاتنه کار کنی

البته اگه پتانسلیش رو داری

من دوروزه تو رژیم فستم دیروز فقط میوه امروز فقط گیاه فردا میوه و کیا پس فردا موز و شیر فرداش یک پیما ...

اول از همه بگم اگه رژیمتون رو دکترتون تنظیم کرده که اصلا دخالتی ندارم و حتما انجامش بدین

اما اگه خودتون چیدین

بدن انسان باید آروم عادت کنه.همونطور که شما نمیتونین یک شبه خوابتون رو تنظیم کنین

نمیتونین در عرض ۲۴ ساعت گوشت و کامل حذف کنین و جایگزین میوه و سبزی بزارین

البته که بازم به نوع بدنتون بستگی داره.

و یاداوری کنم گوشت اگه سالم پخته بشه چیزی نیست که لازم باشه از وعده غذایی کنار گذاشته بشه.بدن خیلی ها توانایی گیاه‌خوار بودن رو نداره