2777
2789

میشه از تجربیاتتون بگین حالا دبیر نبودین اشکال نداره بازم بنویسین من چون بنظرم روحیات بچها تو رشته و سنین مختلف متفاوت هست ترجیحم هنرستانه پرسیدم 

اگه کانالی میشناسین که تجربه تدریس گذاشته بهم معرفی کنید

بابچه های امروزی باید رفیق بود براشون توضیح داد و قانع کرد چرا فلان درخواست رو ازشون داری 

دراین صورت احترام میزارن

نمیشه به زور و اجبار کاری رو به خوردشون داد یا باعصبانیت باهاشون رفتار کرد

منم دبیرستان تدریس میکنم با توجه به ۵ سال سابقه تدریسم بهتره با بچه ها رفیق باشی هم درس رو میخونن هم ازت حساب میبرن ، در واقع موقع درس و پرسیدن جدی و در حالت عادی مهربون و رفیق باش باهاشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها خیلی به پوشش و تیپ معلم اهمیت میدن .باید جذبشون کنی بعد به همون میزان هم دوست دارن هم ازت حساب میبرن هم درست گوش میدن,هم مهربون باش گهگاهی هم همیشه ابهت داشته باش ک کلاسو به مسخره نگیرن

هپلی و شلخته پلختع باشی داغونت میکنن از بس اذیت می‌کنن 

من دبیر متوسطه اول و دوم هستم چهار ساله

...

سعی کن تایم کوتاه از زمان تدریست رو نکاتی برای شنیدن درد و دل بچه ها اختصاص بدی 

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا

روز اول کلاس با لبخند و پر انرژی میرم داخل 

اول خودم رو معرفی می کنم بعدم از اونا می خوام خودشون رو معرفی کنن جلسه ی اول یه توضیح کلی درباره ی درس خودم و کتاب بهشون میدم و تدریس می کنم جلسه ی بعدی یه امتحان از سال قبلشون می گیرم جهت اینکه هم مرور بشه براشون هم ببنم در چه سطحی بودن پارسال بقیه مدت سال هم کم کم قلق کلاس دستت میاد برای من دیگه آذر کامل دستم میاد که کی چی هست 

بابچه های امروزی باید رفیق بود براشون توضیح داد و قانع کرد چرا فلان درخواست رو ازشون داری دراین صورت ...

من عصبانیت یا اجباری ندارم اما برای تدریس کلاس پنجمی جهادی رفتم دو نفرشان مشکل داشت بیشتر رو اونا متمرکز شدم بقیه چون بلد بودن آروم نمیگرفتن کلاس تقویتی بود

منم دبیرستان تدریس میکنم با توجه به ۵ سال سابقه تدریسم بهتره با بچه ها رفیق باشی هم درس رو میخونن هم ...

برای اولین دیدار با بچه‌های جدید باید چیکار کنم؟

برای اولین دیدار با بچه‌های جدید باید چیکار کنم؟

اولین روز ک رفتین داخل کلاس بگین با شما کلاس دارم ؟دیگ احوال پرسی و معرفی خودتون معرفی بچه ها و اسم کتاب و قوانین کلاس فصل تا چطوری درس بخونید امتحان آزمون های کلاسی در این مورد حرفربزنید ، سعی کنید. حالت شوخ طبعی همراه با جدیت رو داشته باشین در رفتاراتون ، خشک خشک نباشید 

منم هنرستان درس میدم عزیزم و دانشگاه البته که خب کار خیلی راحتتره

اول اینکه در عین خوشرویی به بچه ها همون اول قوانین کلاسمو یاد اور میشم. معمولا معروفه که من سختگیرم تو دبیرا. ولی خب در عین حال با بچه ها خیلی خوبم. سعی میکنم بفهمن وه دوسشون دارم و همه تلاشم رو برای موفقیتشون میکنم. در عین حال که باهاشون صمیمی هستم احترام و ادب هم بینمون باید رعایت بشه

بچه های هنرستان یکم شیطون تر هستن و کلا درسای عملی و پروژه بیشتر دوست دارن.

حتما هم وقت کنم باهاشون از زندگی و تجربیات و ... صحبت میکنم. حتی گاهی براشون کتاب یا شعر میخونم با اینکه رشتم چیز دیگست. اگر بچه ها علم و توانایی شما رو ببینن به شما اعتماد میکنن. 

منم هنرستان درس میدم عزیزم و دانشگاه البته که خب کار خیلی راحتترهاول اینکه در عین خوشرویی به بچه ها ...

بکسوال امکانش هست بدونم در هنرستان رشته شما چی درس میدین؟ مثلا برای تدریس گرافیک حتما تئوریه یا میشه عملی درس بدم ؟ چیا تو کلاس درس میدین؟ بجز گرافیک امکانش هست چیزای دیگه هم بگن درس بدیم؟ راستی سال اول تدریس هنرستان میریم یا ابتدایی؟ چون دبیری میخونم اما نگرانم که بگن ابتدایی برم

بکسوال امکانش هست بدونم در هنرستان رشته شما چی درس میدین؟ مثلا برای تدریس گرافیک حتما تئوریه یا میشه ...

من رشتم کامپیوتره. یکسری دروس که اصلا کلا عملی هست. 

شما دبیری چه رشته ای هستی؟

معمولا نه از همون اول میری هنرستان. مکه اینکه واقعا کمبود نیرو تو مقاطع دیگه باشه. ولی تو خنرستان ممکنه عیر از رشته خودت یه سری دروس عمومی هم داشته باشی. مثلا من الان دو زنگ کارافرینی و یه زنگ سلامت و بهداشت دارم