2777
2789
عنوان

تروخدا باهام حرف بزنید کسی ندارم

60 بازدید | 5 پست

حس پوچی دارم

پسرخالم ترازش مثل من بود قبول شد معلمی من نشدم

از دانشگاه انصراف دادم چون یه نفر اذیتم کرد

خیلی ضعیفم خیلی میگن عاشق شو وارد رابطه شو اما آدم عاقل خودشو وارد هر رابطه ای نمیکنه ۲۳ سالمه ولی هیچ امیدی به آیندم ندارم هیچی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا ان شاءلله به سرعت حالتون بهبود پیدا می‌کنه و حضور خداوند رو توی زندگیتون احساس میکنید 

دوم اینکه به قصد نصیحت نمیگم خدا شاهده اما نماز خصوصا اول وقت احساس پوچی رو از آدم میگیره اگر خواستی امتحان کن ان شاءلله حال خوب رو بیشتر از هر موقع احساس کنی

مورد بعد اینکه همیشه راهی هست مطمئن باش مطمئن باش خدا تلاش تورو دیده و تو با این درس خواندن نه تنها چیزی ازت کم نشده بلکه مسلما آدم کامل تری شدی و این یعنی بی نتیجه نبوده 

دوباره بخون به لطف خدا و به شرط صلاح قبول میشی ان شاءلله 

اگر نشد برو دنبال چیزی که احساس می‌کنی دوستش داری و آینده داره

برای پر کردن وقت وارد رابطه شدن مساویه با حال بد و تنفر نسبت به طرف مقابل

سرافراز باشی عزیز به هر حال تو بنده خدایی و چیزی از تو کم نشده 

دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً 

اگه براتون بگم فقط کارم گریست فقط گریه

مطمئن باش کسی که تلاش کنه اشکو به لبخند تبدیل می‌کنه 

هر موقع حالت بد بود و اشکی داشتی ذکر استغفار بگو حتی شده یکبار 

مارو هم دعا کن زیاد 

دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً