2777
2789
عنوان

وزن نوزاد

106 بازدید | 16 پست

سلام دوستان خواهش میکنم هر کی میتونه منو راهنمایی کنه بچم ۳ ماه و ۱۰ روزشه وزنش خیلی کمه فقط ۵ کیلو و ۶۰۰ گرم هست در صورتی که بچه اولم که دختر هست تو ۴ ماهگی ۷ کیلو و ۲۰۰ بود به دوتاشون هم شیر خودمو دادم نمیدونم چرا پسرم وزن نمیگیره 

خواهش میکنم جواب بدین باید چیکار کنم دوست ندارم شیر خشکی بشه آخه دخترم با همین شیر خودم تو ۶ ماهگی ۹ کیلو بود الان پسرمم سیر میشه شبا هم تا صبح میخوابه بیدار نمیشه که من میفهمم سیره دیگه موندم چرا اینقدر وزنش کمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درگیر این چیزا نباش بچه تحت نظر متخصص چکاپ ماهانه ببر 

وزن اینقد بالا پایین میشه

پسر من تا ۹ماهگی دکتر میگفت وزنش زیاده شیر کمتر بده الان ۱۸ماهشه وزنش کمه☹️

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
درگیر این چیزا نباش بچه تحت نظر متخصص چکاپ ماهانه ببر وزن اینقد بالا پایین میشهپسر من تا ۹ماهگی دکتر ...

آخه پسر من دیگه با آبجیش خیلی فرق داره اون ۷و ۲۰۰ این ۵ و ۶۰۰ خیلی نگرانم 

درگیر این چیزا نباش بچه تحت نظر متخصص چکاپ ماهانه ببر وزن اینقد بالا پایین میشهپسر من تا ۹ماهگی دکتر ...

مامان سونیا جان میشه بگی کجا تاپیک بزنم که افراد بیشتری جوابمو بدن

عزیزم دوتا بچه رو نباید باهم مقایسه کرد اصلا.اگر نوزادتون شیر میخوره سیر میشه و گریه نمیکنه و چکاپ ماهانه هم داره جای هیچ نگرانی نداره ولی اگر شیر شما سیرش نمیکنه مدام گشنه هست و گریه میکنه خب قطعا باید شیر خشک بدین که هیچ اشکالی هم نداره

عزیزم دوتا بچه رو نباید باهم مقایسه کرد اصلا.اگر نوزادتون شیر میخوره سیر میشه و گریه نمیکنه و چکاپ م ...

خب شیر میخوره سیر میشه گریه نمیکنه خوابش زیاده پس چرا وزن نمیگیره ؟

نمیشه مقایسه کرد

پسر منم با دخترم خیلی فرق داره پسرم نوزادیش خیلی تپل تر بود ولی الان هیچی نمیخوره درصورتیکه دخترم همه چی میخورد

دخترم ۱۸ماهگی کامل حرف میزد حتی شعر میخوند وای الان پسرم فقط کلمه میگه

دخترم ۱۱ماهگی راه میرفت پسرم ۱۳ماهگی

بچه‌ها باهم فرق دارن خب

نمیشه مقایسه کردپسر منم با دخترم خیلی فرق داره پسرم نوزادیش خیلی تپل تر بود ولی الان هیچی نمیخوره در ...

ببین گلی من اصلا مقایسه هم که نکنم چرا باوجود شیر خوب سیر شدن خواب زیاد نوزاد من وزن نمیگیره مشکلم این هست😢

خب شیر میخوره سیر میشه گریه نمیکنه خوابش زیاده پس چرا وزن نمیگیره ؟

خب چکاپ ماهانه بردینش؟ بعضی بچه ها دیر وزن میگیرن یا کلا ریز و ظریفن. و اینکه سعی کنید اگر خواب هم هست برای شیر بیدارش کنید اصلا مدت طولانی بدون شیر نمونه. بعضی بچه ها خوابشون زیاده دیر به دیر شیر میخورن و این خوب نیست.

ببین گلی من اصلا مقایسه هم که نکنم چرا باوجود شیر خوب سیر شدن خواب زیاد نوزاد من وزن نمیگیره مشکلم ا ...

دختر منم وزن گیریش خیلی خوب نبود کلی هم دکتر بردم اخر سر ی دکتر گفت خانم بچت ریزنقش هست بزرگ بشه بهتر میشه و خداروشکر همینطورم شد

بازم شما خیلی نگرانی ببرش متخصص

معمولا تا یکسالگی باید هرماه چک بشن