آرایش دائم طبیعی 👇🏻
فیبروز ابرو رنگ قهوه ای سوخته ، کمی پهن و دنباله دار هشت ابروهام و زیر هشتش کمی هلالی
تاتو خط چشم نازک زدم خط چشم بالا با دنباله کوتاه و خط چشم پایین بدون دنباله
شیدینگ لب رنگ گلبهی روی لب خودم زدم اضافه نزد طبیعی بشه
ترمیم هم رفتم
از گوگل به آرایشگرم عکس نشون دادم که چه جوری دوست دارم
چون چهره ام نیاز به آرایش داشت و بهم می یومد (واسه بعضیا نیاز نیست) و اینکه خیلی وقتا نمیتونم ، وقت نمی کنم دوست ندارم مدام هم ضرر داره فقط گاهی آرایش می کنم
تابلو هم نیست واسه مراسم ختم و عیادت بیمار هم خوبه ملایم هست
اگه پماد بیحسی قوی نداشت خودت بگیری خوبه (گوگل سرچ کنی نام پمادهای بی حسی قوی ) ، دردش زیاده بستگی داره من تحملم متوسطه ولی به یه عمر زیبایی و راحتی بعدش می ارزه
مدت طولانی گذشته رنگش همونه فقط چون رنگ زیر پوسته خب کمی رنگ فرق می کنه میرم حموم حس می کنم کمرنگ میشه بعد درست میشه
روغن های گیاهی هم استفاده کردم تاثیری روی رنگش نداشت وازلین نمی زنم چون خیلی چربه پاک می کنه
هیچ ضرری هم نداشت برام ، مژه ها و ابروهام همونه
فقط یه مدت بعدش رو پلک و لبم میلیا زدم که با موچین یا ناخنم فشار دادم خوب شد
برای پاک کردنش واسه اینکه قرینه بشه ، سرکه سیب رو با آبلیمو طبیعی ترکیب کردم و خلال دندون رو می زدم بهش و میذاشتم رو پوستم می سابیدم یه ربع ؛ سوزش داشت بینش آب می زدم گاهی ، بعدش زخم شد با زخم ها ریخت جاشم نموند ؛ چشم زودتر خوب میشه
من بدون تحقیق رفتم یکی از سالن های شهرکمون تقریبا راضی ام کارش خوب بود فقط کارهاشو تو اینستا دیدم
ولی بهتره خوب تحقیق کنید کسی که رفته راضی بوده بعدمدت ها پیش همون برید ، عکس هاشون همون لحظه اس ، روی پوست رنگ هست مهم بعد مدت طولانیه که ببینی چطوریه
کار آرایشگر خیلی مهم هست ولی مراقبت و بدنتون هم مهمِ ، قبلش سرچ کنید راجب دلایل رنگ نگرفتن و تغییر رنگ حواستون باشه خوب مراقبت کنید و اگه مشکلی دارید درمان کنید بعد انجام بدید