2777
2789
عنوان

تجربه ام راجب تلاشم برای زیبایی و شادابی بدون جراحی

| مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 33 پست

خوب نشون دادن پیشونی بلند 👇🏻

فرق وسط یا فرق بغل باز می کنم ،بعد موهامو دوطرفشو میارم رو کناره های صورتم یا پشت گوشم یا یه طرفشو  کناره ی صورتم و اونطرف پشت گوشم  * موهام رو سفت نمی کشم کمی با دستم شل می کنم *

یا بعدش از دوطرف یا از یه طرف یه تیکه از تار موهام رو میارم جلو یا شل می دم پشت گوشم یا زیر گوشم پشت شونه

بافت هم می زنم همینجوری

چتری هم کوتاه کردم تا حالا خوبه

ولی بالایی خوب نمیشه

وقتی موهامو میخوام ببندم همینجوری ساقه ی موهامو شل می بندم ، شل باشه موها پرتر دیده میشه 

تغییر حرکات چهره 👇🏻

فرم لب : لب رو تو یا بیرون نمی دم کاملا عادی 🤗

موقع صحبت کردن ، غذا خوردن ، خنده و گریه صورتمون رو حرکت میدیم اگه درست باشه تاثیر خوبی روی چهره داره وگرنه باعث چروک و بدفرم شدن اعضای صورت و چهره میشه

من اینارو رعایت می کنم  👇🏻

فرم ابرو :  ابروهام رو خیلی بالا و پایین نمیدم کاملا عادی مثل همیشه کمی بالا باشه  ❤

فرم چشم ها : چشم هام رو خیلی جمع نمی کنم ، کمی جمع می کنم ❤❤

فرم بینی :  بینیم رو به سمت بالا جمع نمی کنم و سوراخ های بینی رو باد نمی کنم ❤❤❤

فرم دهان : لب بالا رو خیلی بالا یا لب پایین رو خیلی پایین نمیدم و دهانم رو خیلی باز نمی کنم جوری که دندون هام ، لثه ها و دهانم کامل مشخص نشه ❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورزش صورت 👇🏻

اگه مشکل ارثی باشه هم درمان داره

هر روز چنددقیقه ورزش انجام دادم کم کم تاثیرشو دیدم گاهی شرایطش نبود چندروز ورزش نمی کردم بعدها هم گاهی ورزش می کردم ( چندبار که انجام دادم عادت کردم)

گاهی  ممکنه به دلایلی تغییر کنه اون شرایط رفع بشه درست میشه

برای لیفت ابرو و درمان پف پلک دستمو می گرفتم بالای ابروم و می کشیدم بالا  

برای پرشدن گونه ، دهنم رومی بندم ، داخل دهانم رو بادمی کنم چند ثانیه بعد، آروم دهانم رو باز می کنم و دوباره همینو تکرار می کنم

برای کوچیک شدن بینی با انگشت اشاره و شست ، پره های بینی رو می گیرم با کمی فشار می کشم به سمت نوک بینی و دوباره تکرار می کنم

و از پره ها به سمت تیغه بینی با کمی فشار می کشم و دوباره تکرار می کنم

بینی چربی داره با ورزش آب میشه و فرم می گیره

البته بینی من یکم پف داره ماساژ میدم خوب میشه

رو بینی که بزرگ باشه بهتر میشه ولی خب چون بزرگه بازم شاید خوب نشه باید جراحی بشه

صاف کردن نوک دندون هام 👇🏻

با سمباده کاغذی نوک دندون هام رو سابیدم صاف شد ، برای همسرم هم چندماه بعدش انجام دادم ضرری نداشت مدت طولانی گذشته هیچی نشده میرفتم دکتر هم می خواست با وسیله دیگه بسابه فرقی نداشت

فقط کمی درد داره زود خوب میشه

( دوتا دندون جلویی باید کمی بلند تر باشه ، خیلی هم خط کشی شده نباشه طبیعی بشه ، باید سرچ کنی گوگل دندون های خوب رو ببینی چطوره شبیه اون بشه )

جرم گیری هم همینه می سابن قبلا رفتم ضررنداشت باز میخوام برم ، روی دندون هم میشه با سمباده کاغذی بسابی سفید بشه ولی خب بری دکتر بهتره اونا جوری بلدن که هیچ جرمی نمی مونه و خیلی سفید میشه

روغن خراطین زالو 👇🏻

من برای برجستگی گونه ، لپ و رفع خط خنده ، برجستگی چانه ، پرکردن ریشه بینی (درحد نیم سانت) برای رفع قوز ، برجستگی لب ها و رفع تیرگی لب ها ، رفع گودی چشم و تیرگی و چروک زیر چشم مصرف کردم

نحوه مصرف 👇🏻

اول دست و صورتمو می شستم بعد با دستم دورانی صورتمو ماساژ می دادم گاهی نه ؛ بعد روغن می زدم اگه قسمت های اضافه روغن می ریخت پاک می کردم

بعد آروم ۵ دقیقه یا کمتر با انگشت صورتمو ماساژ می دادم و آخر سر قسمت هایی که روغن اضافه بود پاک می کردم بعد دوساعت می شستم یه وقتایی هم دیرتر یا زودتر 

نکات مصرف 👇🏻

پست بعدی (حتما قبل مصرف بخونید)

۱ . نشانه های اصل بودن اینه بوی بدی داشت البته تو یه سایت خوندم بعضی فروشنده ها  هل و دارچین می زنن ، لرد خراطین ته نشین شده بود ، رنگش قهوه ای تیره بود و غلیظ ،  من از سایت با سلام خریدم و عطاری شهرکمون 

۲. بوی بدی داره ولی می زنی فورا بوش میره

میشه داخل بینی پنبه بذاری یا هل و دارچین اضافه کنی

۳ . جلوی آفتاب نباید گذاشت خاصیتشو از دست میده

۴. باعث پاک شدن تاتو خط چشم و شیدینگ لبم هم نشد

۵ . ممکنه باعث جوش زدن بشه بهتره بعد شستن ماسک طبع خنک گذاشت و سرچ کرد راجب پیشگیری و درمان جوش چون علت دیگه هم داره حتی بعد مصرف روغن هم ممکنه دلیل دیگه داشته باشه ولی جوش بالاخره درمان داره عوضش روغن خراطین زالو خاصیت برجستگی داره 

۶ . تاثیرش دائم هست مدت ها روغن نزدم همون بود

گاهی ممکنه به دلایلی بعضی از اجزا ممکنه تغییر کنه اون شرایط رفع بشه درست میشه 

ادامه پست بعدی 👇🏻

۷ . برای رفع تیرگی و چروک هم خوبه ولی فقط برای این مشکل نباید زد چون برجسته هم می کنه روغن دیگه باید زد مثلا روغن نارگیل و..

۸ . ذره ذره میلیمیتری پر میشه خیلی طول میکشه بستگی داره رو بعضیا زودتر جواب میده سه ماه هرروز زدم گاهی روزی دوبار ، یه وقت هایی شرایطش نبود چندروز نمی زدم اگه دیدم لازمه بعدها بازم زدم چنددوره تا وقتی که اونی که می خوام بشه

۹. انگشتم رو هم فورا می شستم حتماکمی برجسته کنه ولی تابلو نیست من چیزی متوجه نشدم بد نشده

۱۰ . باید آروم ماساژ داد که خون جریان پیدا کنه مخصوصا زیر چشم که حساسه حتما باید خیلی آروم ماساژ داد که گود نشه ، زیرچشمم کم می زدم تو چشمم نره یه وقتم می رفت سوزش داشت پاک می کردم چیزی نشد

آرایش دائم طبیعی 👇🏻

فیبروز ابرو رنگ قهوه ای سوخته ، کمی پهن و دنباله دار  هشت ابروهام و زیر هشتش کمی هلالی  

تاتو خط چشم نازک زدم خط چشم بالا با دنباله کوتاه و خط چشم پایین بدون دنباله 

شیدینگ لب رنگ گلبهی روی لب خودم زدم اضافه نزد طبیعی بشه 

ترمیم هم رفتم 

از گوگل به آرایشگرم عکس نشون دادم که چه جوری دوست دارم 

چون چهره ام نیاز به آرایش داشت و بهم می یومد (واسه بعضیا نیاز نیست) و اینکه خیلی وقتا نمیتونم ، وقت نمی کنم دوست ندارم مدام هم ضرر داره فقط گاهی آرایش می کنم 

تابلو هم نیست واسه مراسم ختم و عیادت بیمار هم خوبه ملایم هست

اگه پماد بیحسی قوی نداشت خودت بگیری خوبه (گوگل سرچ کنی نام پمادهای بی حسی قوی ) ، دردش زیاده بستگی داره من تحملم متوسطه ولی به یه عمر زیبایی و راحتی بعدش می ارزه

مدت طولانی گذشته رنگش همونه فقط چون رنگ زیر پوسته خب کمی رنگ فرق می کنه میرم حموم حس می کنم کمرنگ میشه بعد درست میشه

روغن های گیاهی هم استفاده کردم تاثیری روی رنگش نداشت وازلین نمی زنم چون خیلی چربه پاک می کنه

هیچ ضرری هم نداشت برام ، مژه ها و ابروهام همونه 

فقط یه مدت بعدش رو پلک و لبم میلیا زدم که با موچین یا ناخنم فشار دادم خوب شد

برای پاک کردنش واسه اینکه قرینه بشه ، سرکه سیب رو با آبلیمو طبیعی ترکیب کردم و خلال دندون رو می زدم بهش و میذاشتم رو پوستم می سابیدم یه ربع ؛ سوزش داشت بینش آب می زدم گاهی ، بعدش زخم شد با زخم ها ریخت جاشم نموند ؛ چشم زودتر خوب میشه  

من بدون تحقیق رفتم یکی از سالن های شهرکمون تقریبا راضی ام کارش خوب بود فقط کارهاشو تو اینستا دیدم 

ولی بهتره خوب تحقیق کنید کسی که رفته راضی بوده بعدمدت ها پیش همون برید ، عکس هاشون همون لحظه اس ، روی پوست رنگ هست مهم بعد مدت طولانیه که ببینی چطوریه

کار آرایشگر خیلی مهم هست ولی مراقبت و بدنتون هم مهمِ ، قبلش سرچ کنید راجب دلایل رنگ نگرفتن و تغییر رنگ حواستون باشه خوب مراقبت کنید و اگه مشکلی دارید درمان کنید بعد انجام بدید

روش خاصی داری برای کنترل استرس؟

من خودم همینکه فکرمی کنم روی سلامتی ، زیبایی و شادابیم چقدر تاثیرداره و اینکه باید به خودم ارزش بدم 

با دمنوش و شربت آرامبخش  ، تغذیه سالم ، ورزش ، رقص ، حذف آدمای سمی ، مطالعه با گوگل و نی نی سایت برای پیشگیری و حل مشکلات ، برای بقیه هم همینطور باهاشون صحبت کردم و بهشون کمک کردم دعای خیرشون پشت سرم هست  

موزیک مدیتیشن هم خوبه قبل خواب میذارم گوش میدیم با همسرم صدای آبشار و پرنده و.. گوگل سرچ می کنم ، اینو همسرم خیلی خوشش میاد 

ویس هیپنوتیزم دکتر سجاد زمانی سرچ کنی گوگل رایگان هست به دوستم که حالش خیلی بد بود گفتم چندماه انجام داد حالش خوب شد خودم و همسرم یه بار انجام دادیم خواستم ببینم چطوریه به نظرم آرامش میده 

اینارو یادم رفت بنویسم عزیزم 

ادامه اش 👇🏻

موزیک شاد و هیجانی و خوندن همراه با موزیک (مخصوصا ترکیه ای خیلی دوست داریم) ، غمگینم گاهی دوست داریم 

گریه واسه اینکه خالی بشی لازمه حتی یه وقتایی آدم دوست داره بلند گریه کنه داد بزنه فریاد درونی داره میشه بری حموم زیر دوش اسپیکر ببری همینکه صدا خونه همسایه نره 

درد و دل کردن حتی بحث هم گاهی لازمه آدمو خالی می کنه حرفای دلتو بزنی شده تو پیام مثلا به همسرت 

نوشتن روی کاغذ و پاره کردن کاغذ

خیلی روش های دیگه هم هست سرچ کن گوگل و نی نی سایت و اینکه علاقه ات هم مهم هست ببین از چه روشی خوشت میاد 

کم کم یادم میاد

گردش و تفریح شده یه پارک نزدیک و معمولی ، دیدن فیلمی که دوست داری حتما نباید بری بهترین سینما ، بازی کردن شده یه بازی ساده منچ بازی کنی ، خرید کردن شده یه گیره مو بخری ، جشن گرفتن تنهایی یا با بقیه و گاهی هدیه خریدن برای خودت و بقیه حتما نیاز به هزینه ی زیاد نداره ، با خرید لباس و غذایی که دوست داری حتما نباید بهترین رستوران باشه مهم اینه دل شاد باشه ؛ با سرگرم شدن با کارهای بیرون ، خونه و خرید ، با رسیدگی به خودت ، با عکس پروفایل شاد یا پروفایلی که حالتو خوب می کنه ، مطالعه کردن ، مهمونی رفتن و مهمون دعوت کردن البته نه زود به زود و تایم کم با آدمایی که با هم خوبید ، گاهی تماس گرفتن و پیام دادن به کسی که با هم خوبید با سعی کردن به لبخند زدن و خندیدن ؛ سعی کنی گاهی شوخ طبع باشی به اندازه و البته نه هرجایی ، محبت کردن به خودت و بقیه کلمات خوب ، بوس و بقل نوازش همینام تو روحیه تاثیرخوب داره  اینا به چشمت بیاد و سعی کنی با همین کارهای کوچیک شاد باشی و بدونی همینا هم شادیه و خداروشکر کنی که تونستی انجام بدی 

تلاش کنی نیمه ی پرلیوانو ببینی حتی تو سختی ها و با نداشته هات ؛  به خوبی نداشته هات فکرکنی و قبول کنی که همینه و کاریش نمیشه کرد و باهاش کنار بیای ولی خب در کنارش تلاشم کنی به خواسته های حقت برسی برای داشته هاتم البته تلاش کنی از دستشون ندی

کمک کردن و محبت به بقیه هم حال آدمو خوب می کنه البته به شرطی که بهت آسیب نزنن 

حواست باشه به ناحق بد کسی رو نخوای و به ناحق بدی نکنی و دل نشکونی چون همینا به آدم برمی گرده

کم کم یادم میادگردش و تفریح شده یه پارک نزدیک و معمولی ، دیدن فیلمی که دوست داری حتما نباید بری بهتر ...

شما قطعا یه فرشته ای،از خدا میخوام هزاران برابر این عشقی رو که رایگان و صادقانه داری به دوستات میدی،از خزانه غیبش برات جبران و به زندگیت جاری کنه، کارت خیلی قشنگه عزیزم.

💚🤲🏻💚🤲🏻💚🤲🏻💚🤲🏻💚😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻✨️✨️✨️✨️✨️✨️

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️