2777
2789

۱۸ سالمه و یک دندون صاف ندارم چندسال پیس یردم همرو یکی یکی درستش کردم  دندون جلوییم انحرافس داشت اومده یود روی دوندونم سه تاشو تراشید و روکش کرد  و الان خیلی بد دیده میشه افتضاحه ریشه وقتی میخندم لسه ام سیاه دیده  میشه

مسواکمم مرتب میزنم ولی بازممم نمیرونم از چیه خراب میشن

شبا میشینم گریه میکتم واس دندونام 😭😭😭😭😭خجالت میکشمم 

یه دندونو درست میکنم از یه حلی دیگه خراب میشه

الان دندون آسیابمو پارسال عصب کشی کرده بودم چند روز پیش موادش افتاد الان دارم میبرم پر کنه یهم میگه باید اونم روکش کنی ولی دیگه بدم میاد از روکشش 

پولم ندارم ۷۰ ۶۰میلیون بدم همرو درس کنن 🫠🫠🫠🫠🫠

خوشبحال اونایی که دندوناشون سالنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند در میاد؟اگه میگن روکش کردم دیگه روش نمیشه کامپوزیت زد😔

رربطی نداره منم روکش دارم رو دندونجلوییم 

ولی میخوام کامپوزیت کنم

قیمتشم بستگی به جایی که میخوای انجام بدی و تعدادش داره 

لمینیت هم هست

درکل که حل شدنیه و جای نگرانی نیست 

مگه زمان قدیمه

پیرینسس🎀🤍

منم همینم خواهر😭😭😭😭۷ تومن همین چند روز پول یک دندون فقط دادم  درمیارم میرم میدم دندون پزشک 

خسته شدم از این زندگی 😭😭😭😭😭 

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️
رربطی نداره منم روکش دارم رو دندونجلوییم ولی میخوام کامپوزیت کنمقیمتشم بستگی به جایی که میخوای انجام ...

چه خوب

شما تحقیق کردی تقریبا چند در نیاد 

یعنی الان میتونم روی روکش هم لمینت بزنم🥲

منم همینم خواهر😭😭😭😭۷ تومن همین چند روز پول یک دندون فقط دادم درمیارم میرم میدم دندون پزشک خسته ...

دقیقاااا از بچگی توی دندون پزشکم

دیگه خجالت میکشم به بابام بگم 😞😞😞خودش یه دندون صاف توی دهنش نداره ولی همش خرج دندونای منو میکنه

چه خوبشما تحقیق کردی تقریبا چند در نیاد یعنی الان میتونم روی روکش هم لمینت بزنم🥲

هنوز قیمتا رو دقیق نمیدونم چون تازه میخوام اقدام کنم.

ولی خب بهت اطمینان میدم که ناراحتیت کاملا بی مورده به خاطر دندون من دختر داییم دندوناش فاصله داشت کج و کوله بود همشون خراب بودن و زرد بودن ولی الان رفته درستشون کرده عالییی شدن .

پیرینسس🎀🤍

دقیقاااا از بچگی توی دندون پزشکمدیگه خجالت میکشم به بابام بگم 😞😞😞خودش یه دندون صاف توی دهنش نداره ...

منم از بچگی همش دندون پزشکیم 

اشکال نداره بابا اونا از خداشونه تو دندونات اوکی باشه 

برو درست کن فدای سرت 

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️