2777
2789

سلام دوستان. من دادگاه مفتح برای گرفتن ۱۱۰ تا سکه از کل ۳۶۵ سکه ام اقدام کردم. که هزینه دادرسی ۱۱۰ تا میشه ۵ میلیون. دفتر خدمات الکترونیک قضایی فرم داد که اعلام اعسار از پرداخت این ۵ تومن کنم و ۲ نفرم امضا کرد. ولی نکبت ها ردش کردن. من شاغل نیستم و با یه بچه خونه پدرمم. حالا چیکار کنم این بار رد نشه؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه و نیم درصد ۱۱۰ میلیون میشه سه میلیون و هشتصد و پنجاه. بعدشم اگر دو تا شاهد عدم تمکن مالی شما رو تایید کردن دلیل عدم تایید قاضی چیه..

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

سه و نیم درصد ۱۱۰ میلیون میشه سه میلیون و هشتصد و پنجاه. بعدشم اگر دو تا شاهد عدم تمکن مالی شما رو ت ...

نمیدونم. ۵۱۰۰ اینطورا اعلام کردن. و رد کردن. مسئول بایگانی گفت برگه ات رو قوی کن ریز حساب های بانکیتو بذارو از این حرف ها. منم تعجب کردم چرا رد شده  این همه ادم پس چجوری اجرا میذارن

سلام دادخواست اعسار شما در دادگاه بدوی رد شده؟

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
بدوی یعنی چی عزیزم؟

تو دادگاه اول رد شده دادخواستتون؟

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
بله. کلا اولین بار بود اقدام میکردم و اولین دادخواست اعسار

شما برای رای صادر شده یک دادخواست تجدید نظر بنویسید شاید تو دادگاه تجدید نظر رای قبلی باطل بشه

نمیدونم. ۵۱۰۰ اینطورا اعلام کردن. و رد کردن. مسئول بایگانی گفت برگه ات رو قوی کن ریز حساب های بانکیت ...

خب پس دلایل کافی نداشتی. بعضی قاضی ها هم سختگیرن. ولی همون حرف مسئول بایگانی هم
درسته, به این دلیل

ادله و مدارکی که خواهان برای اثبات ادعاهای خود منضم به دادخواست میکند مشتمل بر رونوشت صورت‌حساب‌ها و استشهادیه تهیه شده از شهود در خصوص شهادت به اعسار خواهان می‌شود..

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

خب پس دلایل کافی نداشتی. بعضی قاضی ها هم سختگیرن. ولی همون حرف مسئول بایگانی هم درسته, به این دلیل ...

خیلی حرصی ام اصلا شل شدم.... یه مقاله خوندم نوشته بود دادگاه مفتح اعسارها رو رد میکنه

دوباره درخواست بدم چی؟ کدومش بهتره؟

دوباره دادخواست چی بدی؟یکبار درخواست دادی ثبت شده و رای اومده حالا فقط میتونی تو دادگاه تجدید نظر رای بیاری 

دوباره دادخواست چی بدی؟یکبار درخواست دادی ثبت شده و رای اومده حالا فقط میتونی تو دادگاه تجدید نظر را ...

واقعا؟؟؟؟ 

یه دادگاه دیگه میتونم برم کلا از اول اقدام کنم؟؟؟ در حالیکه توی مفتح پرونده دارم؟