2777
2789
عنوان

امروز ماشین زد به پسر دو سالم

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا بری شکایت کنی

از چی میخوای،شکایت کنی؟

تو متن چی میخوای بنویسی ؟ 

تو کوچه دنده عقب رفتن ؟ 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

بچه ها رو کلا نباید بزاری برن بیرون ،من خودم با دو تا چشمام دیدم دختربزرگ ۸،۹ساله داشت تو کوچه بازی میکرد با دوست موستاش یکهو ذوق زده میخواست از خیابون عرض کم رد بشه اصلا نگاه نکرد دوید وسط خیابون موتوری بهش زد پرت شد ،دستشو گچ گرفتن بعد...ولی خدایی موتوری مقصر نبود من دیدم بچه یهو پرید تو خیابون...بعدم خانوادش اومدن تو گوش اون بنده خدا زدن که تو....

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

اگر بچتون جیزیش نشده دیگه شکایت برای چی؟؟درک نمیکنم واقعااتفاقه دیگه

اتفاقه ولی اگر بجای سمت دیوار سمت خود ماشین پرت میشد و زیر لاستیک ها میموند چیییی بچه من که کنار دیوار بوده وسط کوچه نبوده

سلام درسته این موضوع یه اتفاق هست اتفاق هم ممکنه اصلا توی خونه بیوفته اینکه بچه توی کوچه بازی کنه زمان ما هم بود ولی بچه دوساله حتما یکی باشه بتونه ازش مراقبت کنه توی چنین موقعیت هایی سریعتر واکنش بده از طرفی اصلا اون راننده مقصر اصلی و صد درصدی اگه برای بچه‌ات یه اتفاق جدی می افتاد طرف اصلا دیه هم میداد وجدانت راضی میشد میتونستی خودت رو ببخشی که حواست به بچه نبود؟برای تو بچه میشه 

حین رانندگی زیاد میبینم بچه ها میان جلو ماشین خدا نکرده اگه توی نکته کور راننده باشن یا یهو واکنش بدن هر چقدر هم راننده فرز باشه ممکنه برخورد داشته باشن ولی اگه یه فرد بزرگ کنار بچه باشه لااقل در مرحله اول جلوی واکنش هیجانی بچه رو میگیره و هم نکته کور راننده خیلی کمتر میشه چون قد یه بزرگتر با بچه دوساله برابر نیست

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
مادرشوعرم براش خروس کشتن

وظیفه ش بود عذرخواهی می کرد ؛ بجه را هم اگر ضربه خورده ؛ دکتر می بارد... درسته که اصلا نباید بجه کوچیک را خیابان گذاشت ولی نمیشه که راننده رعایت نکنه