2777
2789

تو فامیلامون زیاد اوردن 

باید یه چیزی به اسم بچه بزنی دو دونگ خونه یا ....

گواهی سلامت روان و ایناام ازتون میگیرن 

سابقه زندان و کیفری نباید داشته باشید 

و بعد از تایید بچه چن روزی میاد با شما میره گردش بیرون اگر بچه دوستون داشت و قبولتون کرد به شما واگذار میشه 

و بعد از به سرپرستی گرفتن خیلی یهویی مامور پرورشگاه میاد برای تحقیق از همسایه ها و خود بچه پرس و جو کنه که شما بچه رو مورد ازار و خشونت خانگی قرار میدید یا نه !

تو فامیلامون زیاد اوردن باید یه چیزی به اسم بچه بزنی دو دونگ خونه یا ....گواهی سلامت روان و ایناام ا ...

توهر سنی بچه بخوایم اوکیه؟ مثلا نوزاد

این اکانت دست دونفره ریحانه، الناز🫤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من انجام ندادم ولی یه مدت راجبش تحقیق کردم فهمیدم قوانین بهزیستی خیلی راحت تر شده اکثر جاها دیگه قانون به نام زدن نداره و فقط ازتون امضا میگیره که بعد فوت تون یک سوم اموال به فرزند برسه چون در قوانین ما فرزندخوانده ها ارث نمیبرند 

کاری ندارن به سن بچه دلبخواهی هست عزیزم تو هر رده سنی بخوای میتونی

شرمنده سوالام زیاده🥴

میتونیم براش شناسنامه هم بگیریم؟ با اسم خودمون 

پیج های خوبی تو اینستا بود که متاسفانه ندارمشون و راهنمایی های خیلی خوبی داشتن الان فقط یکیش یادمه ک ...

ممنون از راهنماییت عزیزم❤️

عزیزم برو پیج مادر پرتقالی تو اینستا اونجا تجربیات رو بخور  شاید تونستی شاید منصرف شدی ..

یکی میگفت بچه از پروشگاه گرفتم ۶ سالشه دایم تو خونه دستشویی میکنه پرخاشگره و جدیدا فهمیدم‌ از چهار سالگی قبل از اوندن به پرورشگاه با مالش اون قسمت برا اقایون پول میگرفته ...

شرمنده سوالام زیاده🥴میتونیم براش شناسنامه هم بگیریم؟ با اسم خودمون

بله میتونین 

همسایه ما یه دختر ۱۲ ساله داره

که از نوزادی آورده بزرگش کرده

و اون دختر خبر نداره که سر پدر و مادر واقعیش چه بلایی اومده و اینا پدر و مادر واقعیش نیستن

مثل گل ازش مراقبت میکنن