2777
2789
عنوان

چرا دخترم دندون درنمیاره؟؟؟

305 بازدید | 13 پست

چند روز دیگه یکسالش تموم میشه ولی هنوز دندون درنیاورده هیچ علایمی هم نداره

سه تایی شدن یه رابطه فقط موقعی قشنگه که نفر سوم خیلی خیلی کوچولو باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوهرم 4ماهگی دراورده 

دخترمم مث باباش شد متاسفانه 

هر چی دیرتر در بیارن خیلی بهتر دندونای سالمتری دارن

👈یکی از آرزوهام اینه که دوربین و آیینهی خونمون به توافق برسن ک من دقیقا چ شکلیم  👉  
ارثی هم ممکنه باشه  شماخودتون دیر در نیاوردین؟

از مامانم پرسیدم میگه یادم نیست کی دندون دراوردی

من شوهرم 4ماهگی دراورده  دخترمم مث باباش شد متاسفانه  هر چی دیرتر در بیارن خیلی بهتر دند ...

اتفاقا من جنس دندونای خودم خیلی خوبه کاش دخترمم به خودم بره

اخه همه بچه هایی که با دخترم هستن الان چهارتا دندون.دارن استرس گرفتم

اصلا فکرشو نکن من مثل شما اومدم تاپیک زدم که دخترم یکساله میشه دندون در نیاورده همه دور برم میگفتن اعصابم بیشتر بهم‌میریخت یکساله و که تموم کرد تازه علایم دندون نشون داد بعد ۱۳ ماهگی دندون اولشو در اورد هر دیر بهتر دکترم بردم دکترش المانی بود بهم گفت هیچ مشکلی نیست اهسته اهسته در میاد عجله نکن 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ.

هر چی دیرتر در بیاره دندان بهتره. 

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

اولا بچه ها رو با هم مقایسه نکنید تا استرس بی خودی نگیرید..

هر چه دیر تر ، جنس دندون بهتر..

من احساس میکردم که پسرم درد میکشه ولی دندون در نمیاره.. 😟

شانسی یه روز رفتیم پیک نیک و پسرم از صبح تا غروب آفتاب ، با دست و پای لخت و کلاه زیر نور آفتاب بود ..شب پسرم درد نکشید و تو خواب ناله نکرد ..صبح دیدم دندونش جوونه زده ..😯😍

از آپارتمان نشینی و نبود نور کافی و  شاید از کمبود کلسیم یا ویتامین د باشه ..

مولتی ویتامین استئوجویس سرشار از کلسیم هست برای اشتها هم عالیه👌 ، حمام آفتاب هم بگیرش و قرص ویتامین د سوراخ کن فشار بده تو دهنش .. نوش جونش 😘

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها