2777
2789
بیوتکنولوژی برای مهاجرت چی؟ درامدش خوبه؟

دکتری پیوستس و رسما برا عاشقای علم و نخبه هاست 

مهاجرتش که درواقع عالی و میتونم بگم رشته ای که مسیر دانشمند شدن رو فراهم میکنه

درآمدش هم به طبع عالی خواهد بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمارستان خصوصی اگر خوب بود این همه اعتراض و اعتصاب نبودحقوقشون در برابر زحمتشون هیچه خودتون میدونید ...

اکثر کسایی که اعتراض میکنن بیمارستان های علوم پزشکی هستن حتی از تامین اجتماعی هم اینقد اعتراض نشد من چون خودم پرستاری میخونم با کلی پرستار در ارتباطم اینم بگم به نفع یه پرستاره که کسی سمت این رشته نیاد وقتی اشباع بشه به این راحتی نمیتونن وارد فیلد کاری بشن خیلی چیزا رو بشنوین و باور نکنین اگه ناراضی بودن از شغلشون این همه اعتراض نمیکردن بابت اینکه دانشگاه ها دارن ورودی زیاد میگیرن

رتبه متوسط داشته باشن حداقل میرنن آموزش ابتدایی نه بهداشت مدارس

بهداشت مدارس ک شما میفرمایین یه رشته توی فرهنگیانه اموزش ابتدایی یه رشته اس که دانشگاه ازاد هم ارائه اش میکنه اینا زمین تا اسمون فرقشه اونی ک رتبه بد داره میتونه بره اموزش ابتدایی دانشگاه ازاد ولی نمیتونه بره بهداشت مدارس فرهنگیان برا بهداشت مدارس فرهنگیانم رتبه شکن حدودا در حد پرستاریه