2777
2789
عنوان

بی قراری نوزاد پنج ماهه

671 بازدید | 8 پست

سلام مامانا کمک

دخترم ۵ ماه و نیمشه تقریبا یکماهه خیلی بی قراری میکنه همه ش داره یکسره غر میزنه میخوابه به زور بعدم که بیدار میشه نهاین یه ربع سرحاله بعد باز شروع میکنه غر زدن با دهن بسته صدا در میاره همه ش ناراحته خیلی نگرانشم..قبلا شبا خوب میخوابید الان دیگه نه مرتب طی شب بیدار میشه شیر میخواد...غذای کمکی هم براش شروع کردم ۸ روز بهش دادم فرنی و حریره بادوم و سرلاک برنج که یکدفعه یه همه‌شون بعد ۸ روز الرژی نشون داد و تو مدفوعش خون دیدم که دکتر گفت دیگه بهش لبنیات گاوی نده و ندادم و دیگه خون نیست تو مدفوعش با شیر خودم درست میکنم چیزیم بخوام بدم..کسی بوده مشکل منو داشته باشه؟ الان یک ساعت گریه کرد تا خوابید انگشت شستشم یه سره تو دهنشه ولی لثه های عقبیشو میجوه جلورو نمیخارونه لثه عقبیاش یکم ورم کردن نمیدونم میشه از عقب دندون در بیاره؟ منم دست تنهام صبح تا شب شوهرم نیست پدرومادرمم که قربونشون برم تامیگن بیاین کمکم میان کار خونه میکنن واسم خیلی داغونم به خدا 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر بردی؟

احتمالا مال دندونه.

من دخترم ۵-۶ ماهگی همش بی قراری داشت که عفونت ادراری داشت

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

براش ژل  دنتی کید بگیر بزن لثه هاش یا با مسواک انگشتی براش بکش روی لثه هاش 

یا لثه خارونش رو بذار داخل یخچال سرد بشه بده دستش بکشه داخل دهنش 

اگه ابریزش بینی و دهان داره میخواد دندون دربیاره 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

داره دندون درمیاره حالا حالاها باید تحمل کنی پسر من ۳ ماهه درد میکشه دندونش درنمیاد

وای خدا قربونش برم خیلی پس داره عذاب میکشه چیکار کنم براش؟😔نیازه ببرم دکتر ببینه؟ جلوییاش اصلا ورم نداره عقبیاش ورم کرده یه جوری با حرص گاز میگیره شستشو من دردم میگیره دندونی اینام خوشش نمیاد فقط انگشت حتی پستونکم میدم بهش میگیره با لثه های عقبش گاز میگیره

وای خدا قربونش برم خیلی پس داره عذاب میکشه چیکار کنم براش؟😔نیازه ببرم دکتر ببینه؟ جلوییاش اصلا ورم ...

اره گلم ببر ببینه...اول باید دندون جلوش دربیاد خیلی عجیبه🚶🏻‍♀️

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

دکتر بردی؟احتمالا مال دندونه.من دخترم ۵-۶ ماهگی همش بی قراری داشت که عفونت ادراری داشت

چجوری بود علایمش؟ موقع ادرار گریه نمیکنه ادرارشم بوی بد نمیده رنگشم روشنه دکتر تازه بوده بازم میبرمش پیش یه دکتر جدید..بیرون میره یا دورش شلوغ میشه خوش اخلاق میشه

چجوری بود علایمش؟ موقع ادرار گریه نمیکنه ادرارشم بوی بد نمیده رنگشم روشنه دکتر تازه بوده بازم میبرمش ...

دختر من ادرارش تیره و کدر شده بود و بو میداد. دکتر هم تا دیدش گفت تو بدنش عفونت داره. 

بچه شما احتمالا مال دندونشه

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم