دخترم ۵ ماه و نیمشه تقریبا یکماهه خیلی بی قراری میکنه همه ش داره یکسره غر میزنه میخوابه به زور بعدم که بیدار میشه نهاین یه ربع سرحاله بعد باز شروع میکنه غر زدن با دهن بسته صدا در میاره همه ش ناراحته خیلی نگرانشم..قبلا شبا خوب میخوابید الان دیگه نه مرتب طی شب بیدار میشه شیر میخواد...غذای کمکی هم براش شروع کردم ۸ روز بهش دادم فرنی و حریره بادوم و سرلاک برنج که یکدفعه یه همهشون بعد ۸ روز الرژی نشون داد و تو مدفوعش خون دیدم که دکتر گفت دیگه بهش لبنیات گاوی نده و ندادم و دیگه خون نیست تو مدفوعش با شیر خودم درست میکنم چیزیم بخوام بدم..کسی بوده مشکل منو داشته باشه؟ الان یک ساعت گریه کرد تا خوابید انگشت شستشم یه سره تو دهنشه ولی لثه های عقبیشو میجوه جلورو نمیخارونه لثه عقبیاش یکم ورم کردن نمیدونم میشه از عقب دندون در بیاره؟ منم دست تنهام صبح تا شب شوهرم نیست پدرومادرمم که قربونشون برم تامیگن بیاین کمکم میان کار خونه میکنن واسم خیلی داغونم به خدا 😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دکتر بردی؟احتمالا مال دندونه.من دخترم ۵-۶ ماهگی همش بی قراری داشت که عفونت ادراری داشت
چجوری بود علایمش؟ موقع ادرار گریه نمیکنه ادرارشم بوی بد نمیده رنگشم روشنه دکتر تازه بوده بازم میبرمش پیش یه دکتر جدید..بیرون میره یا دورش شلوغ میشه خوش اخلاق میشه