2777
2789
عنوان

تلویزیون ایرانی چه برندی خوبه

124 بازدید | 23 پست

راهنمایی میکنین

دوو

اسنوا

جی پلاس

ایکس ویژن

سام

.... یا چی

بدترین نوع دعوا با کسیه که سرعت تایپش از تو بیشتره                     میشوره میذارتت کنار.....اما تو تازه نوشتی احترام خودتو نگه دار

اسی میشه بیای تاپیک جدیدم 

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتونhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/15071990/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?postId=363341396برای درمان افسردگیتون اینو بخونید.https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1  کارهای بدی که دیگران در حقتون میکنن رو به دیگران نگید، چون اونها هم یاد میگیرن باهاتون همونطوری رفتار کنن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما دوو داریم،خوبه راضیم،

البته دور و برم همه ال جی و سامسونگ دارن،ایرانی دیگه ای نیست ک مقایسه کنم کدوم بهتره

..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
یا چی از همشون بهتره

😂😂با تشکر

بدترین نوع دعوا با کسیه که سرعت تایپش از تو بیشتره                     میشوره میذارتت کنار.....اما تو تازه نوشتی احترام خودتو نگه دار
ما دوو داریم،خوبه راضیم،البته دور و برم همه ال جی و سامسونگ دارن،ایرانی دیگه ای نیست ک مقایسه کنم کد ...

آره الجی و سامسونگ که فوق العاده ست ولی خیلی بالاست قیمتاش

ممنون🙏

اسی میشه بیای تاپیک جدیدم

چشم

برای من ۵۰ اینچ سام. خوبه بد نیست

مرسی عزیزم

ما دو روزه خریدیم سامسونگ البته تذوزیون قبلیمم سامسونگ بود خیلی برند عالیه

مبارکه عزیزم

چند اینچ و چند گرفتی

دوو داریم راضییم

تعریف دوو رو هم زیاد شنیدم. ممنونم