2777
2789

نتپیک های قبلی توضیح دادم 

ما چندین ماهه نامزد هسیم

قبلشم یک سال و نیم دوست بودیم

اپایل دوستی دو سه ماه اول دوستی من تعهد انچنان نداشتم یعنی پیشنهاد های دیگ اگه داشتم صحبت میکردم ولی نه صحبت احساسی یا مشکل داری خیلییی خشک و عادی و رسمی 

بعدش دیگه نامزدم برام جدی تر شد و انتخابش کردم و راه ارتباطی همه رو بستم و با همه وجودم متعهد بودم تا الان

نامزدم توی گوشی قبلیم چنتا اسکرین شات چت از همون دوماه اول دید خیلی زیاد عصبی شد در حدی که رابطه تا مرز کات رفت 

میگف برای من از اولش جدی بودی ولی تو یه خیانت کاری و دیگه بهت اعتماد ندارم و حلقه رو دربیار ار دستت و.... 

بعد از چند روز  دعوا و اینقد حالم بد بود و فشارم افتاد ک رفتم سرم زدم چند روز دعوا بود کم کم یذره دعوا خوابید گفت که فقط چون میدونم که بعد ازون متعهد بودی میخوام بهت دوباره فرصت بدم و حلقه رو دستت کن و حواست به رفتارات باشه و من دیگه مثل قبل نمیپرستمت و‌دوست ندارم تو اون ادمی که فکر میکردم دیگه نیستی

تا یک ماه آینده پاتو از خونه بیرون نمیذاری جز اینکه بری سر کار و برگردی،عروسی فامیل نزدیکمونه که گفت حق نداری بری

باهامم خیلی سرده

حالم واقعا بده اینقد فشار رومه که چندین بار به خودکشی فکر کردم و‌میکنم😓😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بهم بخوره این نامزدی یا خودمو از بین ببرم دیگه جز اینا راهی به ذهنم نمیرسه 😓

الکی بهش بگو ک بهم میزنی تحمل این رفتارشون نداری کاملا الکی گفتم فقط نقش بازی کن ک بترسه اصصصلا پیشنهادم جدایی و طلاق نیست 

ما رابطمون عالی بود😓 بعد ازون بدون اینکه بدونه من آبم نخوردم حتی😓😓

ان شاءالله درست میشه اصصصلا ب خودکشی فکرم نکن دختر خوب تو این دنیا همه درد کشیده مشکلات هستیم اما خب میگذره و ب لطف خدا درست میشه

میگه من خودم بالغم نیازی ندارم به این چیزا

بگو شوهر عهد بوقی نمیخوام هرکی چهارکلاس سواد داشته باشه انقد میفهمه که وقتی مشکل داره باید بره پیش متخصص. انقد خودتو تو موضع خطاکار بودن نشون نده اول رابطه هرکی حق داره به پیشنهاداش فکر کنه