2777
2789

بنظرتون اینا فازشون چیه؟ 

هیچ نمیتونم درک کنم 

بی بی چک دوخط پرررنگ افتاده میاد میگه بنظرتون این مثبته یا منفی؟ 🫤🫤🫤🫤

بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.

ذوق داره ذوق

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید دوس داره بهش تبریک بگن 😅

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

فازشون چیز خاصی نیس 

دوست دارن خوشحالیشونو دوباره یه دور دیگه اینجا به اشتراک بذارن از الکی سوال میپرسن بقیه بگن وای عزیزم مثبته 

ان شالله نصیب همه بشه همچین حسی♥️

خب بیاد بگه بی بی چکم مثبت شد 

دیگران رو چی فرض میکنن

بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.

من نمیگم عکس نذارن، سوالو جور دیگه مطرح کنن

یعنی باوجود دوتا خط نمیدونه مثبته؟  

خب بیاد بگه بی بی چکم مثبت شد دیگران رو چی فرض میکنن

فرض چی اخه مگه منتظره بیاد کسی ج بده 

فقط میاد خوشحالیشو تقسیم کنه 

بعدم اصلا اینجا سایت مادرای بارداره 

از تاپیک های دروغ مادر شوهر و جاری و فلان که بهتره 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

توروخدا اینو برام بزار دیگهمنتظرم دو تا خط بشه بیام اینجا جشن بگیریم اسم بی بی چک اومد نرو تو اون تا ...

ایشالا مثبت شدی بیا بگو بی بی چکم مثبت شد،  خوشحال کن بقیه رو 

خیلی هم عالی میشه

مثکه متوجه تاپیکم نشدین،  

تیتر رو مجددا بخونین