2777
2789
عنوان

مورفولوژي اسپرم ٢ درصد

301 بازدید | 7 پست

سلام دوستان، همسر من ازمايش اسپرم اش مورفولوژي نرمال رو ٢ درصد زده، اما هم دكتر خودم هم اورولوژيست گفتن خوبه! بعد اينجاها يا تو سرچ ميبينم حداقل بايد ٤ باشه چطوريه واقعا؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم، منم همسرم مورفولوژی ۲ هست، دکتر گفت خوبه ولی منم سایت خوندم ناامید شدم،

ادم سر در نمياره شايد ازمايشگاه ها مدل ازمايششون فرق ميكنه مثلا تو ابن سينا سختگيرانه تر ازمايش ميكنن، گفته بوده ٤ ديگه عاليه اما ٢ ام خوبه مشكلي نيست

ادم سر در نمياره شايد ازمايشگاه ها مدل ازمايششون فرق ميكنه مثلا تو ابن سينا سختگيرانه تر ازمايش ميكن ...

عزیزم دکتر به همسرتون دارو داد؟ تو تاپیکاتون دیدم بارداری پوچ داشتید دلیلش چی بود؟

عزیزم دکتر به همسرتون دارو داد؟ تو تاپیکاتون دیدم بارداری پوچ داشتید دلیلش چی بود؟

والا دكترا رو كه بايد زورشون بكني ازمايش بنويسن اغلب براي يكي ازمايشي نمي نويسن، من ازمايش هاي هورموني رو دمتر واسم داد و يسري كلي ها و به اصرار خودم ايمني انعقادي كه خدا رو شكر خوب بود همه، همسرم هم آز معمولي اسپرم داد دكتر گفته خوبه، خودم ديدم مورفولوژيش ٢ بود هم به دكتر خودم نشون دادم هم همسرم به دكترش، هر دو گفتن خوبه، تقويتي ام نوشته اما مثلا نگفته اينارو بخور بيا از بده بعد اقدام كن كه، همينجوري نوشته