2777
2789

پنج سالشه و نیمه اول امسال نوشتم پیش ۲ چند جلسه رفت مربیش گفت ناسازگاره و با هیچ کس نمیسازه و فقط گریه میکنه بردمش روانشناس و روانپزشک کودک گفتن بیش فعال نیست و مشکلی نداره. به نظرتون کلا انصراف بدم و یک سال دیرتر بره پیش دبستانی مشکلی پیش میاد،؟؟انگار اصلا آمادگی نداره بره مدرسه.

اگه کلا پیش نره چی میشه؟؟؟

خب امسال که نرفته بدونی چطوریه 

به هرحال یه سال بزرگتر شده

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم چیزی شه عزیزم

یکی از اقوام ما پیش دبستان که هیچ دبستان هم نفرستاده😁

حالا می‌خواین باور کنین یا نکنین!

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

منم وقتی کلاس اول بودم ۲ هفته ی تمام گریه می کردم و مامانم رو میخواستم ، تو مدرسه معروف بودم اصلا ، مهد کودک و پیش دبستانی هم نرفته بودم ، آخرش کلاسم رو عوض کردم و رفتم یه کلاس که معلمش مهربون بود ، به یکی از بچه ها گفت باهام دوست بشه و مراقبم باشه ، ک اینجوری عاشق مدرسه شدم:)

حتما یک سال دیرتر بنویس .‌‌ 

دختر عموم بچه ی نیمه اولیش رو دیر نوشت مدرسه 

الان انقد راضیه 

همیشه هم سر صف جایزه میگیره . 

منم دارم تلاش میکنم زایمانم بیفته مهر 

که بچه زود نره مدرسه . 

دکترم گفت آفرین چه عاقل 

گفت مادرا میان اینجا التماس میکنن ما رو شهریور سزارین کن بچه زود بره مدرسه . 

می‌گفت فکر کردن دنیا چخبره 

بچه رو یکسال زود میفرستن توی دل مشکلات جامعه 

نه امسال کلا میخواد بره توی کلاس تابستونیش این ناسازگاری ها اتفاق افتاده تازه مهر کلاسای اصلیش شروع ...

یه چند روز  بره ببین  چطوریه

الان مشکلی باشه حل کنی خیلی بهتره تا بره مدرسه 

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹