2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

201 بازدید | 31 پست

دوستان برای رفتن به رشته تجربی علوم ۱۹ و ریاضی ۱۹ خوبه؟ امسال نهم میرم میخوام بدونم با این سطح از نمره اوکیه؟ یا نمیشه رفت تجربی؟ پسر عمم با ریاضی ۱۸ و علوم ۱۹ کلاس نهم و کلاس هفتم و هشتم هم همین قدر رفت تجربی 

سلام هم میتونی بری تجربی هم ریاضی.ولی اینو بدون خیلی سخته.سعی کن بری سمت علاقت.بیشتریا الان میرن هنرستان چون خیلییی بهتره.هم ب هنر میرسی‌.هم یچی یاد میگیری.تحربیو ریاضی ب استرس کنکورش اونم با این وضعیت ک نهاییو کنکورو معدلو همه رو اوردن وسط نمی ارزع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام هم میتونی بری تجربی هم ریاضی.ولی اینو بدون خیلی سخته.سعی کن بری سمت علاقت.بیشتریا الان میرن هنر ...

اخه من هنرم خرابه یعنی کلا هنر خوشم نمیاد عشقم علوم و ریاضی هست فکر کردم برم هنر ولی من برای هنر ساخته نشدم

آره عالیه 

من امسال می رم ۱۰ تجربی با ریاضی ۱۸.۵ علوم ۱۹.۷۵ ، 

ببین ی چی می گم فقط نهم تو هدایت تحصیلی مهمه از اول سال خوب بخون برا نهایی هاهم کتابو کامل بجو .

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

آره عالیه من امسال می رم ۱۰ تجربی با ریاضی ۱۸.۵ علوم ۱۹.۷۵ ، ببین ی چی می گم فقط نهم تو هدایت تحصیلی ...

نگران نباشم پس همه چی اوکیه راستی شما امسال اولین سال نهمی بودی که امتحان نهایی کشوری داشتید امتحان ریاضی رو دیدم خیلی راحت بود

امتحان علومش میگن سخت بود از نظرت سوالاتش درحد کتاب بود یا کمتر یا بیشتر؟

نمیدونم بعضی جاها شنیدم اگر ۲۰ نشه تجربی ب میاری و نمیتونی ثبت نام کنی از اون میترسم

چرته دوستای من با معدل ۱۸ و سی تجربی آوردن 

فقط ریاضی و علوم مهمه نمره ت بالا باشه 

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

همین وسطاا میشه یکی به داد منم برسه🥲

من هر سه سال راهنمایی معدلم 20 بود. امسال دهمم رشته ریاضی. چقدر افت تحصیلی پیدا میکنم؟ 

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

نمیدونم بعضی جاها شنیدم اگر ۲۰ نشه تجربی ب میاری و نمیتونی ثبت نام کنی از اون میترسم

نه بابا از این خبرا نیس

نمره درس خود علوم و ریاضی خیلی باید برات مهم باشه بقیش هرچی شد شد

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

چرته بابا

میخوان بترسوننت

حالا مثلن ب هم بشی چی میشه

والا همه جا ثبت نامی

مگر مدرسه نمونه و‌.‌ ک اونم ازمون داره 

🩵💙💙🩵