2777
2789
عنوان

عروس کشونی

214 بازدید | 16 پست

تورو حضرت ابلفضللللل مراعات کنین

توروخداااااا ترقه های وحشی بمی مدلی نترکونین

سه روزه ساعت۲ـ۳ شب صدا اهنگ بدرک 

شلیک تفنگ ترقه های بمبی

ادم دیوانه میشه از خواب با وحشت بیدار میشه 

چخبرههههه تو تالار برقصین خب عقده دارین؟؟؟؟؟؟

شیشه پنجره ها می‌لرزه اهههه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

اسمون کااامل روشن میشه 

تپش قلب میگیریم ما که سالمیم

فکر کنین مردم مریض جانباز موجی... دارن

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقا الان تو خیابونمون عربده میکشن

دقیقاااا

اخه چه وضعشه

این خوشی نیس که

اگه خیلی شورشو در اوردن زنگ بزنید ۱۱۰

نمیدونم ترقه هاشون چطوره

یکی میترکونن انگار جنگه اسمون کامل روشن میشه انگار زیر زمین چیزی منفجر میشه

پارتتتتتتتت

ای زهرمار سکته کردیم 

حالا عروس کشونی چیه نشنیدم تاحالا

بعد تالار پشت سر عروس همراهی میکنن تا خونش 

اونجا تو کوچه خیابون بزن بکوب برقص

همه جا هستااامزحرفه مزخرف

منظورم خانواده و فامیل نداریم این رسمو.

رسم تیرو ترقه هم نداریم. نهایتش عروس دوماد میبریم خونشون ، اونم فقط خواهر و برادرای عروس دوماد و یه چند دقیقه اهنگ شاد و تمام ، راهبندون و عربده کشی و سرو صدا نداریم 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

چند وقت پیش تو شهر ما دوتا ماشین پشت سر عروس ویراژ میدادن یه پسر جوون از ماشین اومده بود بیرون ماشینا خوردن به هم یه جون پرت شد بیرون درجت فوت کرد عروسی به عزا تبدیل شد

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
منظورم خانواده و فامیل نداریم این رسمو.رسم تیرو ترقه هم نداریم. نهایتش عروس دوماد میبریم خونشون ، او ...

سلامت باشین

چه باشعور و فرهنگ😍

چند وقت پیش تو شهر ما دوتا ماشین پشت سر عروس ویراژ میدادن یه پسر جوون از ماشین اومده بود بیرون ماشین ...

که چی؟

مریضن دیگه 

خدا می‌دونه مستن چین

والا مردمم اسایش ندارن اصلا کار جالبی نیس خواهرم بیدار شده با ترس میلرزه