2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گوگل زدم اصلا میتونستم برم طلافروشی .من ک راضی نیستم قضاوتم کردی گفتم طلا باشه منم از سردگمی دربی ...

عیب نداره فقط بندازش دور انقدر نفرین میکنن اینا کسی که طلاشون رو پیدا کرده حالا تقصیر خودشونم بوده من به چشم دیدم طرف گوشوارش شکست تو شلوغی گم کرد حالا تا یکماه برای کسی که پیداش کرده نفرین میفرستاد که الهی فلان فلان شه.

ممنون گلم

بگیرش روگاز روحرارت پودربشه بدله من یک انگشتر دیدم حلقه ای باطلامو نمیزد گرفتم چن دقه رو شعله پودرشد خاکسترشد طلا دگ خاکسترنمیشه رواتیش بگیرش یک ۵دقه ببین چی میشه

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
خب مسیرم نمیخوره وسط بیابون تو خاکی قشنگ معلوم خاک خورده چند سال

نمیدونم اگر چند سال بگذره از پیدا کردن طلا و شما دنبال صاحبش گشته باشی با رد خمس بقیش فکر کنم مال شما بشه. البته من دقیق شرایطش نمیدونم. ولی طرف بایذ بره دنبال صاحبش چند سال... خب ادم مگه بیکاره دردسر برای خودس درست کنه. بندازش بیرون راحتتره

عیب نداره فقط بندازش دور انقدر نفرین میکنن اینا کسی که طلاشون رو پیدا کرده حالا تقصیر خودشونم بوده م ...

اصلا ارزش ندارم نفرین بندازم پشت سرم من بخدا خودم طلا دارم نیاز ندارم ی زنجیره بیخود نفرین درست کنم میندازم صندوق خدا راضی باشه الهی 

نمیدونم اگر چند سال بگذره از پیدا کردن طلا و شما دنبال صاحبش گشته باشی با رد خمس بقیش فکر کنم مال شم ...

میخواسم مطمعن شم بندازم صندوق یبار طلا نباشه بندازم بعد بگن خاک بر سرش انرژی منفی بفرستن بهم..مطمعن بشم بهتره 

اصلا ارزش ندارم نفرین بندازم پشت سرم من بخدا خودم طلا دارم نیاز ندارم ی زنجیره بیخود نفرین درست کنم ...

اره بهتر خودت خلاص کن از نفرین صاحبش که تقصیر خودشم بوده گم کرده نمیدونم گم میکنن چرا نفرین میکنن من هرکیو دیدم نفرین کرد برای کسی که طلاشو پیدا کنهو

اسی منم میخواستم برم دندون پزشکی پول نقد ۲ هزار کم داشتم از مادرشوهرم گرفتم وقتی اومد خونه دیدم یه تراول ۱۰۰ تومنی تو کیفم 

با خودم خیلیییییی کلنجار رفتم گفتم شاید راننده تاکسی داده

شاید خودم داشتم 

خیلیییییی شک داشتم هی میگفتم حالا مثلا راننده تاکسی داده باشه چیکارکنم؟اینهمه اختلاسگر میخورن چی میشه؟

ودرنهایت نتونستم وجدانمو آروم کنم اون ۱۰۰ تومنی که خرج کرده بودم 

دادم به یه نیازمند

آقایون نامحترم درخواست ندید خسته شدم از بس تو اعلانات ردتون کردم .بابا من هم شوهر دارم هم بچه،خوبه تو امضای قبلیم از شوهرم نوشته بودم بازم از زن متاهل نمیگذرید .تو چه خانواده ای تربیت شدید شما😡😡😡

من پرسیدم اول باید صاحبش پیدا بشه نگهدار چن ماهی نشد اگ خودت نیازمند بودی استفاده کن کم کم پولی صدقه ...

خب میترسم صاحبش ب کل ناراضی باشه آخه بعد اونقدری نیست ک نال نفرین درست کنم واسه خودم 

خب میترسم صاحبش ب کل ناراضی باشه آخه بعد اونقدری نیست ک نال نفرین درست کنم واسه خودم

قانونش همون بود ک گفتم اگ طلابود نخاستیش ننداز ت صندوق تو نمیدونی اوضاع رو مگ ورمیدارن خودشون..بگیربفروشش پولشو خرج مریضی یاحل مشکل یک یتیم یک نیازمند بکن ننداز فقط صندوق اگ طلابود

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
الهی عزیزم ..خدا عمر با عزت بهت بده

ممنون عزیزم❤❤

آقایون نامحترم درخواست ندید خسته شدم از بس تو اعلانات ردتون کردم .بابا من هم شوهر دارم هم بچه،خوبه تو امضای قبلیم از شوهرم نوشته بودم بازم از زن متاهل نمیگذرید .تو چه خانواده ای تربیت شدید شما😡😡😡