2777
2789
توی طب سنتی راه حلی وجود داره که اگه لوله های رحمی بسته بودن باز بشه

والا من نمیدونم عزیزم ,خواهرم تو این زمینه کار میکنه ,اینارم از اون پرسیدم و تاپیک زدم .حالا ازش میپرسم بهت میگم

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من نمیدونم عزیزم ,خواهرم تو این زمینه کار میکنه ,اینارم از اون پرسیدم و تاپیک زدم .حالا ازش میپ ...

لطف میکنی دکتر رفتم میگن عکس رنگی بنداز چون فعلا همه چی سالمه تنها احتمالی که وجود داره اینه که لوله ها بسته باشن ولی خیلی میترسم

لطف میکنی دکتر رفتم میگن عکس رنگی بنداز چون فعلا همه چی سالمه تنها احتمالی که وجود داره اینه که لوله ...

باشه عزیزم خبرت میکنم

خب چرا قرص نمیخوری عزیزم دوفاستون تنظیم میکنه البتع دکترت باید تجویز کنه منم سیکلام کوتاه شده بود هر ...

اخه قرص بايد به تجويز پزشك باشه،منم دكترم تجويز نميكرد،حالا ببينم اين داروهاي گياهي تاثيري داره

تنبلی تخمدان خر است
لطف میکنی دکتر رفتم میگن عکس رنگی بنداز چون فعلا همه چی سالمه تنها احتمالی که وجود داره اینه که لوله ...

عزیزم پرسیدم گفتن که مصرف حداقل شش ماه گیاه بومادران ,به اینصورت که میجوشونی و میشینی داخلش یا اینکه تزریق میکنی به داخل رحم .اینکارو روزی سه بار انجام میدی تا شش ماه .ماساژ و بادکش اون ناحیه بازم روزی سه بار و انجام فعالیت‌هایی که اون قسمت رو درگیر کنه مث دراز نشست .انشاالله که جواب بگیری