2777
2789
عنوان

شوهر شش ساله 😄

687 بازدید | 22 پست

این آقای محترم خیلی شکموئه ، حالا فکر نکنید زیادم میخوره ها دوتا تک میزنه پا میشه ولی یه جوریه حتما باید غذا درست کنم اونم غذای خوب ، 
امشب حوصله نداشتم ، حاضری درست کردم ولی چیزی نگفت داشت ریز ریز نگام میکرد ، ولی منتظر بودم مسخره بازی در بیاره😄
آخر شب رو تخت دراز کشیده بود ، خیلی مظلوم عین گربه ها  داشت سقف رو نگاه میکرد. گفتم چی شده ؟ چرا ناراحتی ؟ گفت نه بابا ناراحت نیستم . گفتم‌پس چرا یه ساعته حرف نمیزنی داری فکر میکنی ؟ گفت دارم فکر میکنم این زن همسایه چقد شوهرشو دوست داره 😐 
گفتم‌چطور ؟ گفت بوی زرشک پلو بامرغشون رو نشنیدی؟😄 فکر کنم مرغشم سرخ کرده بود ، زرشک هم رو پلوی شوهرش ریخته بود 😄😄  گفتم تو که دو روز پیش خوردی ، میگه برو بابا من امشب میخواستم 😄😄😄🤦‍♀️
وای خدا دیوونم کرده 😄🤦‍♀️
توی این یه هفته یه امشب رو غذا حاضری درس کردم فقط🤦‍♀️
میگه زن من دیگه پیر شدم ، آخرای زندگیمه ، رفتی واسه من عدسی درست کردی بعدا میخوای بگی آخرین غذایی که به این پیر مرد دادم چی بوده ؟ بعدا فایده نداره ها ، عذاب وجدان راحتت نمیذاره  از من گفتن بخاطر خودت میگم😄
( کلا ۳۳ سالشه ولی واقعا ۶ سالشه)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خوبه شوهرت اینجوری میگه

بابای منکه داد و هوار و دعوا راه میندازه

قهر میکنه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

اینم خیلی بدش میاد بابا ، مجبورم همش غذا درست کنم 😐

خیلی سخته

دلم برای مامانم میسوزه واقعا🥲

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

یادتون نره که شوهرا همون پسرای بالغی هستند که مادرشون از نگه داریشون عاجز شده🤣😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

یادتون نره که شوهرا همون پسرای بالغی هستند که مادرشون از نگه داریشون عاجز شده🤣😂

اینو من با پوست و گوشت لمس میکنم ، انگار ۶ سالشه ینی خیلی از حرکات و رفتارا انگار یه پسر کوچولوئه دارم بطرگش میکنم 🥴

واقعا بعضی مردا اینجورین ، نمیشه کاری کرد 😑✌خدا بهش قوت بده

اره واقعا بخوان همیشهم ام غذای خوب بخورن براشون ضرر داره

ممنون عزیزم

اینو من با پوست و گوشت لمس میکنم ، انگار ۶ سالشه ینی خیلی از حرکات و رفتارا انگار یه پسر کوچولوئه دا ...

بابای من هنوز ۱۵ سالست

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱