2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی یا مدرن

258 بازدید | 41 پست

بنظرتون بهتره قبله ازدواج دونفر خودشون باهم آشنا شده باشن بعد به خانواده بگن و رسمی بشه و با علاقه و عاشقانه باشه ازدواج یا سنتی؟لطفا خانومایی که متاهلین بگین آشناییتون چطور بوده و الان راضی هستین یا نه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه خوشبخت بشی و حالتون کنار هم خوب باشه فرقی نداره که سنتی باشه یا مدرن

با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیج‌همیشه‌فارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ} 

بنظر من عاشقانه باشه بهتره 

من سنتی ازدواج کردم تقریبا ۱۸روز اشناییت داشتیم و بعدش عقد کردیم دو سع ماه اول واقعا اذیت شدم. اسما زن و شوهر بودیم اما رسما هیچی از همه نمیدونستیم و شناخت نداشتیم

نلایک

هیچ کدوم 

ازدواج عاقلانه و با شناخت کافی خوبه

سنتی و مدرن چیه دیگه 

هر کدوم از اینا که شناخت کافی توش نباشه دوزار نمی ارزه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

عاقلانه یه ازدواج دارای شناخته که برا تصمیم گیری احساسات جلو چشمو نگیرن

میکس مدرن و سنتی خوبه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

ما دوست بودیم و بعد ازدواج کردیم،،من راستش ازدواج سنتی رو برای خودم قبول نداشتم دیدم بهش منفیه چون یه بار ازش شکست خوردم ولی خیلیا ازدواجشون سنتیه و موفقن.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا