2777
2789

خب پس چرا شاغل نمیشی؟

به فکر پیشرفت خودت نیستی 

همش باید کادر فداکار همسر مسئولیت پذیر بمونی؟

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به درآمد اون ماه داره آخه شغلش آزاده از ماهی ۱ تا ۴ تومن

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

چون همه اقساطش من میریزم بجز یه تومن همه رو میزنه به کارتم،اگه چیزی لازم داشته باشم میگیرم 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

خیلی کم بین ۵۰۰ تا ۱تومن

ولی خسیس نیست همه مخارجامو میده

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

خودم کارمندم  و همه هزینه هام با خودمه ولی مثلا کار زیبایی داشتم اون داد یا یه کرم گرون میخواستم اون داد 

البته میدونم چون اوایل ازدواجمه اینکارو کرده شاید بعدا نده

کلا اکثر مردا دست به جیبشون بده

من مقدار خاصی نیست بگم میده،هر چقدر لازم داشته باشم،میزنه کارتم ،تو کارتم همیشه ی مقداری هم هست ،بستگی ب خودم داره

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام https://t.me/cosyviibe

یه تمن😂اونم از مستاجر واریز میشه برام لباسم با همسرمه ارایشگاهم نیمیش با همسرمه

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

پولی بهم نمیده مگ اینکه بخوام برم پیش خانوادم اونم ۲۰۰ ۳۰۰ بیشتر نمیده

کارت من تاحالا ۱ تومنو ندیده

لباس خیلیییی کم میخرم

۳ ساله لباس زیر نخریدم

مانتو عید خریدم 

خیلی وقته میخوام دکتر برم ولی خب از درد نداشتنش نمیرم...

من خیلی میخوام درکش کنم ولی اون خانوادش همش زنگ میزنن ازش میکنن