2777
2789

میرم یازدهم تجربی 

برای زیست و شیمی و قطعی کردم 

اما برای فیزیک رفتم فیلم مشاور سیب ترش و دیدم گفت که خیلی سبز و میکرو اونقدر چالشی نیستن و به درد متوسط به پایین میخورن 

مهر و ماه پایه واسه دهم و یازدهم و دوازدهم برای دوازدهم بهتر و چالشی تره و به درد متوسط میخوره که منم 

برای دوره هم موج آزمون 

به نظرتون خوبه تهیه کنم؟؟؟ 

حالا برای ریاصی اصن نمیدونم تک پایه بخونم یا جامع 

میشه راهنمایی کنید آخه خیلی شنیدم میگن ریاصی و جامع بخونی بهتره

اگه میشه منبع هم بگید

فیزیک خیلی سبز بگیر بهترینیه فیزیک تست چالشی وقت نمیکنی بزنی تستای کنکورشم اونقدر سخت نمیاد .. من کتابای مختلفی زدم ، موج ازمون بعد خیلی سبز بزنی عالیه یه موج ازمون جامع بگیر برای ریاضی هم ریاضی خیلی سبز یا ریاضی جامع مهروماه انتخاب خوبیه .درکل خوب این مدت یازدهم وقتتوبیشتر روی زیست وشیمی بزار اینجور که اگه ۱۰ ساعت میخونی ۴ ساعت زیست ۳ ساعت شیمی یک ونیم نهایی ویک نیم ریاضی یا فیزیک

عزیزم ریاضی و حتما جامع بگیر

اگه تونستی کلاس انلاین اریان حیدری و شرکت کن واسش

فیزیک استاد بزرگزاده عالیه کتاب خیلی سبز براش خیلی خوبه و مناسب

شیمی میکرو عالیه اگه بتونی همه تستاشو بزنی سطحت خیلی میاد بالا

زیست و فقط و فقط خودت بخون اصلا کلاس نرو مشکلی چیزیم داشتی تو فهم چیزی یا از معلم مدرسه بپرس یا بزن اینترنت ویدیو کوتاه ببین

از خود خوانی خیلی میتونی تو این درس نتیجه بگیری

کتاب نشر الگو بگیر برای منبع اول و کتااب EQ  برای منبع دوم عالیه

موفق باشی💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میکرو طلایی های گاج واسه ریاضیات خوبه شیمی جامع خیلی سبزم درسنامه خوبی داره فیزیکشم هم بدی نیست اما یکم سطحش بالاتره واسه زیست هم دوستان تجربیم خیلی سبز میخوندن راستی امسال جامع بگیری که سال بعدتم اوکی باشه فقط هم دو چیز الویت اولت یازدهمت باشه بعد مرور دهم که خیلی مهم چون فصلای اسونی داره مثل فصل ۱ فیزیک دهم و اخرای فصل ۱ شیمی راستی یه نکته مهم یا امسال فیزیک خوب یاد بگیر یا قیدشو بزن الل خصوص فصل دوم و چهارمش چون خیلی سنگینه شیمی یازدهم فصل دومش هم همینطور الل خصوص که تجربی هستی و شیمیتون یکم سنگینتره امیدوارم کمکت کرده باشم 

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

فیزیک خیلی سبز بگیر بهترینیه فیزیک تست چالشی وقت نمیکنی بزنی تستای کنکورشم اونقدر سخت نمیاد .. من کت ...

مرسییی واقعا 

الان پس واسه فیزیک خیلی سبز بگیرم بعد آخرشم موج آزمون 

برای ریاضی هم جامع مهر و ماه از اول مدرسه شروع میکنم بعد به نظرت جامع نرد بام بگیرم واسه منبع دوم یا IQ

عزیزم ریاضی و حتما جامع بگیراگه تونستی کلاس انلاین اریان حیدری و شرکت کن واسشفیزیک استاد بزرگزاده عا ...

مرسی عزیزم

اما برای شیمی میخوام مبتکران بخونم در آخر واسه جمع بندی جامع IQ

برای زیست هم تک پایه خیلی سبز و جامع IQ 

مرسییی واقعا الان پس واسه فیزیک خیلی سبز بگیرم بعد آخرشم موج آزمون برای ریاضی هم جامع مهر و ماه از ا ...

عزیزم منبع دوم لازم نیست برای ریاضی فیزیک فقط برای زیست منبع دوم ای کیوجامع رو شروع کن و برای شیمی نردبام جامع اگه شیمی ات ضعیفه هم ای کیو جامع واسه منبع دو برای ریاضی فیزیو خود کتاب‌ها کافیه ووقت زیادی نمیخواد روش بزارید چون وقتم نمیکنین وباید برین بعدش سراغ نهاییها

شیمیم اگه بخوام مبتکران تک واسه بخونم به نظرت نردبام جامع بهتره یا iQ

نروباه جامع بهترینیه باای کیو درکل مبتکران برای دهم ویازدهم خوبه ولی برای دوازدهم نه .یادت باشه بهترین منبع دوم آزمونهای مختلفه