2777
2789
عنوان

وابستگی شدید به همسر

240 بازدید | 14 پست

من با اینکه سرکار میرم ولی کل روز به این فکر میکنم که زودتر برم خونه ببینمش البته همسرمم  همینه همه کارامون  با همه .الان بعد از ۷ سال زندگی همسرم قراره یک هفته بره مسافرت خیلی حالم بده نمیدونم چکار کنم

همسرم پشنهاد  داده برم خونه خواهرم ولی اونجام آروم قرار ندارم نمیدونم چکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر 

چقدر عالی که این وابستگی دو طرفه هست 

ان شاء الله به سلامتی از سفر برگرده 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

منو همسرمم همینطور هستیم، واااقعا سخته

دائم باهم در تماس باشین شاید کمتر شد

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

من خونه مامانم یا خواهرم آرامش ندارم فکر میکنم خونه خودمون باشم راحترم

خب خونه خودتون بمونید، کسی نمیتونه بیاد پیشتون

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

خب خونه خودتون بمونید، کسی نمیتونه بیاد پیشتون

همسرم میگه بگم خواهرم بیاد پیشت .واقعیتش پایان‌نامه  ام مونده رو دستم میگم بشينم  اون و تموم کنم کسی بیاد پیشم باید مهمان داری کنم

خیلی ممنونم عزیزم

میشه درمورد تاپیک آخرم نظرت رو بگی ؟ برام مهمه 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

الان میرم نگا میکنم

مرسی که نگاه کردی